Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe paylaştı, sosyal medya karıştı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe paylaştı, sosyal medya karıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istifasını istediği Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sosyal medya hesabında Bosna Hersek ile ilgili fotoğraf paylaştı, sosyal medya karıştı.

2017.10.20 13:08 - Son Güncellenme: 2017.10.20 13:22 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe paylaştı, sosyal medya karıştı
02:33 Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Altepe'den ikinci açıklama

İLGİLİ VİDEO

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Altepe'den ikinci açıklama

00:47 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe: Biz işimize devam ediyoruz

İLGİLİ VİDEO

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe: Biz işimize devam ediyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği belediye başkanları arasında yer alan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Saraybosna'ya gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın himayesinde düzenlenen Aliya İzzetbegoviç belgeseli gösterimini izleyen Altepe, Bosna Hersek ziyareti ile ilgili bilgi ve fotoğrafları Twitter hesabından paylaştı. Recep Altepe'nin paylaşımına birçok yorum geldi. İstifası beklenen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin paylaşımına yapılan yorumlar arasında destek mesajları da istifa talepleri de bulunması dikkat çekti.

Öte yandan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, istifa edeceği iddialarına ilişkin "Biz işimize devam ediyoruz." dedi. Altepe, Bosna Hersek'in ilk cumhurbaşkanı merhum Aliya İzzetbegoviç'in vefatının 14. yılı etkinliklerine katılmak için gittiği Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'dan Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçakla İstanbul'a geldi.

Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının soruları üzerine Altepe, Saraybosna'da, Cumhurbaşkanlığı'nın programı doğrultusunda sponsoru oldukları İzzetbegoviç'in hayatını anlatan özel tanıtım filminin gösterimine katıldıklarını söyledi. Altepe, buradaki programları tamamlayarak Türkiye döndüklerini anlattı.

Bir gazetecinin "Belediye Başkanlığı'ndan istifa edecek misiniz?" sorusuna Altepe, "Ben o konuda herhangi bir şey demedim. Herhangi bir şey diyecek durumum da yok. Biz işimize devam ediyoruz." karşılığını verdi.

Bu arada Recep Altepe'nin görevimizin başındayız açıklaması yaparak istifa etmeyi reddetmesinden sonra da sosyal medyada çok sayıda mesaj paylaşıldı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.10.20 13:08 - Son Güncellenme: 2017.10.20 13:22 - HABER MERKEZİ
A