Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey'den eski belediye başkanlarına ziyaret 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey'den eski belediye başkanlarına ziyaret 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Büyükşehir Belediye eski Başkanı Erdoğan Bilenser ve Erdem Saker'i ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

2019.01.23 23:54 - Son Güncellenme: 2019.01.23 23:58 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey'den eski belediye başkanlarına ziyaret 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa'da geçmiş dönemlerde görev yapan Bursa Büyükşehir Belediye eski başkanlarını ziyaret etti.

İlk olarak Erdoğan Bilenser ile bir araya gelen Bozbey, ardından da Ekrem Saker ile buluştu.

Erdoğan Bilenser ile 1999-2004 yılları arasında birlikte çalışma imkânı bulduklarını söyleyen Bozbey, Bilenser'e Bursa'ya yaptığı hizmetler için teşekkür etti. Mustafa Bozbey, "O dönemde birlikte güzel hizmetler yaptık. O zaman farklı bir Bursa vardı. Bütünşehir ile birlikte daha da büyüdü. Bursa'ya yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı Bursa halkı adına sizlere teşekkür ederim. Biz de 31 Mart'tan itibaren Bursa'yı hak ettiği yere ulaştırmak istiyoruz. Sizlerin verdiği güzel hizmetlerin üstüne hizmetler koyarak, Bursa'yı gülümsetmeyi hedefliyoruz. Tabi ki önerilerinize ve desteklerinize her zaman ihtiyacımız var" dedi.

Bursa'ya önemli eserler kazandıran Bursa Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Erdoğan Bilenser de Bozbey'in adaylığının hayırlı olmasını diledi. Bozbey'in çok önemli bir tecrübeye sahip olduğunun altını çizen Bilenser, "Birlikte görev yaptığımız bir arkadaşımızın aday olması önemli. Allah utandırmasın. Nilüfer Belediye Başkanı olmak Bursa'nın da önemli bölümünü yönetmek demek. Her dönem üzerine koydun. En zirvedeyken aday oldun. Bursalılar da bunun faydasını görür. Böyle bir şehirde görev yapmak önemli bir şans onur ve sorumluluk gerektiriyor" dedi.

Bozbey, Erdoğan Bilenser'i ziyaretinin ardından, 1994-1999 yılları arasında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Erdem Saker'i de ziyaret etti. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey, Erdem Saker'e,  " Bursa'ya kazandırdığınız hizmetler halen daha anılır ve takdir edilir. Bu da aslında sizin ne kadar güzel hizmetler yaptığınızın bir karşılığı. Sizlerin önerileri ve katkıları bizler için çok önemli. İnşallah sizlerin önereceğiniz projelerle ve vereceğiniz destekle Bursa halkını gülümseteceğiz" diye konuştu.

1999 yılından itibaren siyaset defterini kapattığını ifade eden Erdem Saker de bir Bursalı olarak, kent için bir şeyler üretebilmek adına her türlü katkıyı sunacağını söyledi. Saker, "20 yıllık bilgi birikimi çok değerli bir şey. Okuyarak, yazarak elde edilecek bir şey değil. Bu bilgi birikiminin değerlendirilmesi gerektiğine inanıyorum ve 31 Mart'ta gireceğiniz seçimlerde başarılar diliyorum" dedi.     

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.01.23 23:54 - Son Güncellenme: 2019.01.23 23:58 - HABER MERKEZİ
A