Bursa Büyükorhan'da festival coşkusu!

Bursa Büyükorhan'da festival coşkusu!

Büyükorhan 15. Görecik Yaylası Türkmen ve Yörük Şenlikleri Festivali, renkli görüntülere sahne oldu. Yerel sanatçılar, şarkılarıyla festivale gelen vatandaşları coşturdu.

2018.08.12 17:50 - Son Güncellenme: 2018.08.12 21:11 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Büyükorhan'da festival coşkusu!
12:53 Bursa Büyükorhan'da festival coşkusu!

İLGİLİ VİDEO

Bursa Büyükorhan'da festival coşkusu!

SEFA BALABAN-BURSADA BUGÜN

Büyükorhan'da düzenlenen 15. Görecik Yaylası Türkmen ve Yörük Şenlikleri Festivali, görkemli şölene dönüştü. Bursalıların da akın ettiği Büyükorhan'daki festivale Büyükorhan Kaymakamı Mehmet Faruk Saygın, Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, AK Parti Büyükorhan İlçe Başkanı Üzeyir Tüfekçi ve çok sayıda davetli ile vatandaşlar katıldı.

Festivalde konuşan Büyükorhan Kaymakamı Mehmet Faruk Saygın, renkli görüntülerin oluştuğu festivalin Büyükorhan'a hayırlı olmasını diledi.

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş ise, ilçeye hizmet için çalıştıklarını belirterek, "Güçlü iktidar ve güçlü yerel yönetimlerle Büyükorhan'a hep birlikte hizmet ediyoruz. Hizmetlerimizi projelerle sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde halkımızın refahı için çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile 15. Görecik Yaylası Türkmen ve Yörük Şenlikleri Festivali'nin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Piknik ve panayırın kurulduğu Görecik Yaylası'ndaki festivalde sahne alan Fındık Kurdu Berna, Seda Kara, Veli Çelik, Ali Saruhan, Ali Oral, Kadriye Saruhan'ın şarkılarıyla coşan Büyükorhanlılar, sunucular Enver Show ve Su Perisi Melek Su'nun şovlarıyla kahkahaya boğuldu.

Yerel şarkılarla coşan Büyükorhanlılar, festivalde sanatçılara da sevgi gösterilerinde bulundu.

Bursa Büyükorhan'da festival coşkusu!

İLGİLİ GALERİ

Bursa Büyükorhan'da festival coşkusu!

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.08.12 17:50 - Son Güncellenme: 2018.08.12 21:11 - HABER MERKEZİ
A