Bursa burun estetiği alanındaki gelişmeler... Revizyon burun estetiği nedir?

Bursa burun estetiği alanındaki gelişmeler... Revizyon burun estetiği nedir?

Bursa burun estetiği, rinoplasti, estetik burun ameliyatları, burun estetiği teknikleri ve burun estetiği fiyatları... Burun estetiğine ilgi sürekli artarken internette kullanıcılar en çok bu kelimeleri aramaya başladı. Burun estetiğiyle ilgili en çok merak edilen konulardan biri de revizyon burun estetiği... Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Murat Ceran, revizyon burun estetiğiyle ilgili merak edilenleri paylaştı.

2017.12.05 11:40 - Son Güncellenme: 2017.12.05 11:43 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa burun estetiği alanındaki gelişmeler... Revizyon burun estetiği nedir?

Bursa burun estetiği alanındaki gelişmeler Türkiye'de de yakından takip edilmeye başlandı.

Zira çok sayıda hasta burun estetiği operasyonları için artık Bursa'yı tercih ediyor.

Sadece Türkiye'den değil, yurt dışından da hastalar burun estetiği için Bursa'ya geliyor.

Bursa burun estetiği, rinoplasti, estetik burun ameliyatları, burun estetiği teknikleri ve burun estetiği fiyatları internette sürekli aranan başlıklar arasında öne çıkarken, burun estetiğiyle ilgili en çok merak edilen konulardan biri de şüphesiz ki revizyon burun estetiği...

Bursa'nın en çok tercih edilen burun estetiği alanında uzman hekimlerin başında gelen Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Murat Ceran revizyon burun estetiğiyle ilgili önemli bilgiler paylaştı. 

Burun estetiğinde doğru doktor seçiminin önemine vurgu yapan Ceran, "Revizyon burun estetiği kapsamında ön plana çıkarılan pek çok çalışma ve yenilikçi detay var. Düzeltme ve yeniden gözden geçirme olarak bilinen bu işlem, burun ameliyatı geçirenler için ikinci ve hatta üçüncü işlem olarak karşımıza çıkmakta. Estetik burun ameliyatları genellikle uzun süreli olduğu için, arka arkaya düzeltme işlemi de yapılabiliyor çoğu zaman. İşte bu duruma, revizyon burun estetiği diyoruz. Yani revize etmek, yeniden düzenlemek ve onarmak gibi de düşünebilirsiniz. Çoğu zaman, burun estetiklerinin keyfi sebeplerden dolayı yapıldığını düşünebilirsiniz. Ama bu durumların aslında tamamen farklı sebepleri var ve her zaman dışarıdan görüldüğü gibi de değil üstelik. İlk sebep, kişilerin çoğunun ilk ameliyat sonrası ideal buruna kavuşmamaları diyebiliriz. Yanlış doktor seçimleri sonucunda beklentilerin çok altında olan sonuçlar, kişiler için de oldukça kötü durumlara neden olabiliyor. İyi ve güzel bir buruna sahip olmak için ameliyat olup, sonradan daha kötü bir hale gelen burunlar, revizeler için en büyük faktör oluyor. Burun ameliyatı olup, eski burnunuzu arayacak hale geliyorsanız, önünüze çıkan iki farklı seçenek var. Bunlardan birincisi, mevcut halinizi (yani estetik sonrası beğenmediğiniz hali) kabul etmek, ya da olumsuz görüntüden, bu sorundan kurtulmak için revizyon ameliyatı olmak. İlk seçenek genellikle pek kabul edilebilir bir durum olmuyor. Büyük beklentiler ile girilen bir operasyondan sonra sonuçların olumsuzluğuna alışmak kolay olmadığından, revizyon burun estetiği ile hastalarımızın tüm problemlerini gidermek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz" dedi.

"Aynaya baktığınız zaman, ya da insanların sizi gördüğü zaman burnunuzdaki kusur hemen fark ediliyor mu? Yoksa sizin isteğinizden farklı olsa da, tam olarak insanların fark etmeyeceği bir problem mi var? Bu tarz sorulara cevap vererek, burun revizyonu işlemini düşünebilirsiniz" diyen Bursa burun estetiği Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Murat Ceran, "Ufak tefek kusurlar hemen her insanda oluyor. Hatta doğuştan çok güzel olarak doğan ve hiçbir estetik işlemine sahip olmayan insanlarda bile bu kusurlar zaman içinde görülebiliyor. Bu durumlarda revizyon işlemleri ile düzeltme sağlayabiliyoruz. Bu konuda profesyonel olarak çalışma sunan ekibimize danışabilir, çözüm için en güncel verilere her an ulaşabilirsiniz" şeklinde konuştu.

Bursa burun estetiği operasyonlarıyla ilgili detaylı bilgi için Op. Dr. Murat Ceran web sitesi: www.muratceran.com

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.12.05 11:40 - Son Güncellenme: 2017.12.05 11:43 - HABER MERKEZİ
A