Bursa Bilgi Evi yıl sonu sergisi açıldı

Bursa Bilgi Evi yıl sonu sergisi açıldı

Bursa Osmangazi Belediyesi Hüdavendigar Sosyal Gelişim Merkezi'nde yaz kursiyerlerinin hazırladığı resim ve el sanatları çalışmaları, açılan sergiyle beğeniye sunuldu.

2018.07.23 10:13 - Son Güncellenme: 2018.07.23 10:19 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Bilgi Evi yıl sonu sergisi açıldı

Öğrencilerin yaz tatilini değerlendirmeleri amacıyla 2 dönem halinde başlattığı yaz kurslarında el sanatları, takı tasarım, ebru, rölyef, çini boyama gibi çeşitli kategorilerde kurslar verildi.

Toplamda 138 kursiyerin eğitim alacağı kurslarda ilk dönemi tamamlayan öğrenciler, hünerlerini sergiledi.

Hüdavendigar Sosyal Gelişim Merkezi'nde hazırlanan serginin açılışını Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar yaptı.

Hüdavendigar Sosyal Gelişim Merkezi'nin Bilgi Evleri arasında en kapsamlısı olduğunu belirten Başkan Dündar, "Osmangazi Belediyesi olarak, okulların kapanmasıyla çocuklarımızın yaz aylarını güzel bir şekilde değerlendirebilmeleri için Bilgi Evleri'mizde yaz kursları düzenliyoruz. Modern yapısıyla, çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiğimiz Sosyal Gelişim Merkezimiz'de spor salonu ve 780 üyemizin kayıt olduğu kütüphanemiz de bulunuyor. Zarafet eğitimi, zeka oyunları, pasta süsleme çalışmalarının yapıldığı yaz kurslarımızın ikinci dönemi 23 Temmuz'da başladı. Katılan tüm çocuklarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Sergi açılışının ardından öğrencilerin yaptığı çalışmaları inceleyen Dündar, çocuklarla pasta keserek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.07.23 10:13 - Son Güncellenme: 2018.07.23 10:19 - HABER MERKEZİ
A