Bursa AK Parti'den Trabzonlulara teşekkür ziyareti

Bursa AK Parti'den Trabzonlulara teşekkür ziyareti

AK Parti Bursa Milletvekileri ve teşkilat mensupları, geçtiğimiz 24 Haziran genel seçimlerde verdikleri destekten ötürü Trabzonlular Derneği Federasyonu'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

2018.08.03 16:34 - Son Güncellenme: 2018.08.03 16:38 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa AK Parti'den Trabzonlulara teşekkür ziyareti
01:43 Bursa AK Parti'den Trabzonlulara teşekkür ziyareti

İLGİLİ VİDEO

Bursa AK Parti'den Trabzonlulara teşekkür ziyareti

AK Parti Bursa Milletvekilleri ve teşkilat mensupları, geçtiğimiz 24 Haziran genel seçimlerinde destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür ziyaretine devam ediyor. Trabzonlular Derneği Federasyonu'nda kahvaltıda bir araya gelen partililer ve dernek üyeleri, sohbet etti. Toplantıya katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, verdikleri desteklerden ötürü dernek üyelerine teşekkür ederek "Türkiye'nin her yeri güzel. 24 Haziran seçimleri hızlı bir şekilde geldi geçti ve yeminler edildi. Şimdi tatil olmasına rağmen biz de kamu kurum ve kuruluşları, dernekler ve basın ile bir araya gelerek hasbihal etmeye çalışıyoruz. Biz de yerel yönetici olarak toplantılara iştirak edip, belirli sorular varsa dilimizin döndüğünce cevap veriyoruz" dedi.

 
Toplantıda konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, 24 Haziran seçimlerin Türkiye yalkın taihinde önemli bir yeri olduğundan söz ederek, "16 Nisan'da değiştirilen yeni yöneim modelinin pratiğe dönüşeceği, uygulamaya geçileceği sürecin kapısını aralayacak bir seçimdi. Bu seçimde Bursa'da sizlerin yakın desteğinizi hissettik. Bu vesile ile sizlere çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.08.03 16:34 - Son Güncellenme: 2018.08.03 16:38 - HABER MERKEZİ
A