Bu kemer bildiklerinizden çok farklı!

Bu kemer bildiklerinizden çok farklı!

Dünyanın en büyük teknoloji fuarı olan CES 2019 devam ederken firmalar ürünlerini peş peşe tanıtmaya devam ediyor. WELT akıllı kemer, CES Fuarı'nın ilgi odağı olmayı başardı. Detaylar haberimizde...

2019.01.10 17:40 - Son Güncellenme: 2019.01.10 17:40 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Bu kemer bildiklerinizden çok farklı!

CES Fuarı'nda 155'den fazla ülkeden katılan 4 bin 500'ün üzerinde şirket en yeni teknolojilerini tanıtmaya devam ediyor. Bizde Teknolojioku olarak en yeni teknolojileri sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz.

AKILLI KEMER

Normal bir kemerden oldukça farklı özelliklerle gelen Welt akıllı kemer, bel ölçünüze ve yediğiniz yemeğin miktarına kadar hesaplayabiliyor. Aynı zamanda fazla yemek yediğinizde sizi uyaran kemer, adım sayma özelliğine de sahip.

Bu kemer aslında akıllı bir bileklikle benzer işlevleri gerçekleştiriyor. Sizin önemli sağlık bilgilerinizi kontrol eden bu akıllı kemer, yaptığı geri dönüşlerle beraber sağlığınızı korumak için size önemli tavsiyelerde bulunuyor.

Akıllı kemerin önemli yeteneklerinden biri sizin bel ölçünüzü alması. Böylece aynı zamanda sizin yediğiniz yemek miktarını da anlayabiliyor. Adım ölçer ile sizin adım sayınızı tutarken, bu sensörünü kullanarak oturma sürenizi de size geri bildirim olarak veriyor.

Kalori alımınızı anlık olarak algılayan WELT, aşırı yemek yediğinizde sizi uyararak, kilo korumanıza da yardımcı olmayı amaçlıyor.

FİYATI

199 dolar etiketine sahip olan bu kemeri birçok farklı platformdan satın alabiliyorsunuz.

 

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2019.01.10 17:40 - Son Güncellenme: 2019.01.10 17:40 - HABER MERKEZİ
A