Brad Pitt: Angelina Jolie'nin yaptıklarını iğrenç buluyorum

Brad Pitt: Angelina Jolie'nin yaptıklarını iğrenç buluyorum

2016 yılının ağustos ayında verdikleri boşanma kararıyla magazin dünyasına bomba gibi düşen Brad Pitt, Angelina Jolie ve çocuklarıyla ilgili haberler nedeniyle eski eşini suçladı.

2018.08.15 10:55 - Son Güncellenme: 2018.08.15 10:56 - Magazin
A
Brad Pitt: Angelina Jolie'nin yaptıklarını iğrenç buluyorum

Hollywood yıldızı Brad Pitt ile boşanma aşamasında olduğu aktris Angelina Jolie'nin çocukları için verdiği yasal mücadele gidere kızışıyor. Angelina Jolie'nin, ünlü boşanma avukatı Laura Wasser'in yerine yeni bir hukuk ekibi ile anlaşması üzerine mahkeme savaşının detayları halka açık hale getirildi.

Hollywood yıldızı Brad Pitt, çocukları Maddox, Pax, Zahara, Shiloh ve ikizleri Vivienne ve Knox için bu durumun 'korkunç' olduğunu düşünüyor.

Blast'in haberine göre; Brad Pitt boşanma konularının özel kalması gerektiğini ve şu anda halka açık bir durumda olmanın 'iğrenç' olduğunu savunuyor. 

Boşanma sürecinin basından gizli sürdürülmesi gerektiğini belirten aktör, her kafadan bir ses çıkmasının çocukları için korkunç bir durum olduğunu söyledi. 53 yaşındaki Pitt'in, özel hayatlarıyla ilgili bazı detayların ortaya çıkmasını ve çocuklarının bunları sosyal medyadan öğrenmek zorunda kalmasını iğrenç bulduğunu açıkladı.

Brad Pitt, Angelina Jolie'nin boşanma savaşlarının çocukları nasıl incittiğini ve halka açık olarak kavga etmeyi nasıl durduracağını görmesini umuyor.

Hollywood yıldızı geçen hafta Jolie'nin çocukları için kayda değer bir yardımda bulunmadığı iddialarına avukatları aracılığıyla yanıt verdi. 54 yaşındaki aktör, boşanma davasının açılmasından beri çocukları için 9 milyon doları aşkın para verdiğini söylerek, Jolie'yi medyayı kullanarak davayı manipule etmekle suçladı.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.08.15 10:55 - Son Güncellenme: 2018.08.15 10:56 - Gülcan Tekin
A