Bodrum'u sarsan soruşturmada yeni gelişme! İlişkiyi kabul etti

Bodrum'u sarsan soruşturmada yeni gelişme! İlişkiyi kabul etti

Bodrum'da işadamı Ali Özdemir cinayetinde ortağının karısı T. Özbelen, yasak aşkı kabul etti. Özbelen, "Eskiye dayalı ilişkimiz var" dedi.

2018.01.19 10:36 - Son Güncellenme: 2018.01.19 13:58 - Güncel
A
Bodrum'u sarsan soruşturmada yeni gelişme! İlişkiyi kabul etti
00:44 İtiraf sonrası günlerdir kayıp olan iş adamının cesedi bulundu!

İLGİLİ VİDEO

İtiraf sonrası günlerdir kayıp olan iş adamının cesedi bulundu!

Bodrum'da iş adamı Ali Özdemir'in ortağı Mustafa Özbelen tarafından öldürülmesine ilişkin soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Özbelen'in eşi T. Özbelen dün ifade verdi. Özbelen'in ifadesi cinayetin sebebine ilişkin olarak fail Mustafa Özbelen'in ifadelerini doğrular nitelikte...

"Eskiye dayalı bir ilişkimiz vardı"

Özbelen ifadesinde eşinin öldürdüğü Ali Özdemir ile ilişkisinin olduğunu kabul etti. Özbelen "Eskiye dayalı (2-3 senelik) bir ilişkimiz vardı. Olaydan birkaç gün önce Mustafa öğrenmiş. Üzgünüm, pişmanım" dedi.

Fail Mustafa Özbelen, karısı T. Özbelen ve gözaltındaki diğer zanlılar bugün adliyeye çıkarılacak...

Katil zanlısı: 'Kardeşim gibiydi, çok üzgünüm'

Emniyette avukatıyla ifade veren Mustafa Ö.'nün ise "Ali'yi çok seviyordum, kardeşim gibiydi. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Ona 'Neden bunu yaptın, değer miydi' dedim. Beni tersledi, boğuşmaya başladık. Kendi silahını aldım, boğuşurken yanlışlıkla silah ateş aldı. Çok üzgünüm" dediği öğrenilmişti.

Bodrum'da 6 Ocak'ta kaybolan iş adamı Ali Özdemir'in cipi, Konacık  Mahallesi'nde yol kenarında park edilmiş halde bulunmuş, AKUT ekipleri bölgede  arama çalışması yapmıştı. 

Yakın arkadaşı Mustafa Ö'nün itirafıyla öldürüldüğü anlaşılan Ali  Özdemir'in cenazesi, Muğla Adli Tıp Kurumundaki işlemlerin ardından yakınlarına  teslim edilirken, olayla ilgili soruşturma kapsamında M.Ö, eşi T.Ö, kayınpederi  A.S. ve baldızı K.S gözaltına alınmıştı. 

BALDIZININ İFADESİ: 'ABLANA SÜRPRİZ YAPACAĞIM DEDİ'

Mustafa Ö.'nün baldızı K.S. de ifadesinde, "Mustafa Ö., 'Ablana bir sürpriz yapacağım, kahvaltıya götür. Ben de oraya geleceğim' dedi. Ben de erkenden ablamı alarak kahvaltıya götürdüm" dedi.

SİLAHI DENİZE ATMIŞ

Mustafa Ö.'nün cinayetin ardından Özdemir'in de iş yerinin bulunduğu Bitez sahiline giderek cinayette kullandığı silahı ve cep telefonunu denize attığını söylediği öğrenildi. Zanlının ifadesi üzerine Bitez sahilinde dalgıç ekipleri cinayette kullanılan silahı ve Özdemir'in cep telefonunu aramaya başladı. İki cep telefonu denizden çıkarılırken, silaha ulaşılamadığı öğrenildi.

Katil zanlısı Mustafa Ö.'nün Ali Özdemir'in cep telefonunu 4 gün boyunca Turgutreis, Gümüşlük, Gündoğan ve Göltürkbükün'de farklı noktalarda açıp kapayarak telefon sinyali ile polisi yanıltmaya çalıştığı da ortaya çıktı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.01.19 10:36 - Son Güncellenme: 2018.01.19 13:58 - Gülcan Tekin
A