Bocce takımına Sahin'den hediye yardımı

Bocce takımına Sahin'den hediye yardımı

Gençlik ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Fransa'da düzenlenecek olan Avrupa Büyük Bayanlar Bocce Petank Şampiyonasında madalya mücadelesi verecek olan Bayan Milli Takım sporcularına başarılar dileyerek spor malzemesi hediye etti.

2018.09.26 11:23 - Son Güncellenme: 2018.09.26 14:28 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Bocce takımına Sahin'den hediye yardımı

Fransa'nın Palavas Les Flats kentinde düzenlenecek olan Avrupa Büyük Bayanlar Bocce Petank Şampiyonasına katılacak olan Bayan Milli Takım sporcuları, Gençlik ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin'i ziyaret etti. 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında düzenlenecek Şampiyonaya milli takım antrenörü Ahmet Yaratılmış gözetiminde hazırlanan ve aralarında Bursalı sporcu Sena Öngen'in de yer aldığı Bayanlar Milli Takımına başarılar dileyen İl Müdürü Şahin, milli takım antrenörü Ahmet Yaratılmış'ın eşlik ettiği milli sporcuların Fransa'dan madalyayla döneceğine inandıklarını söyledi.

Bursa'da yürütülen çalışmalarla güçlenen Bocce branşında önemli başarılar kazanıldığını kaydeden İl Müdürü Şahin, branşın daha iyi seviyelere gelmesi için çalışmaların süreceğini söyledi. Sporcuların Türkiye'yi Şampiyonada en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını da vurgulayan Şahin, başarıyla sürdürülen çalışmalar ve elde edilen başarılardan dolayı Federasyon Başkanı Doç. Dr. Mutlu Türkmen ve milli takım antrenörü Ahmet Yaratılmış'a teşekkür etti. Ziyaretin sonunda İl Müdürü Şahin, milli sporculara spor malzemesi hediye etti.    

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.09.26 11:23 - Son Güncellenme: 2018.09.26 14:28 - HABER MERKEZİ
A