Bizim Hikaye yeni sezon ne zaman başlıyor?

Bizim Hikaye yeni sezon ne zaman başlıyor?

Bizim Hikaye dizisinin yeni sezon yayın tarihi belli oldu. Seyircisiyle buluşmak için gün sayan Bizim Hikaye'nin 38. bölümünden yeni fragman da yayınlandı. Fragmanda cezaevinden çıkan Filiz, kardeşleri ve babası Fikri'yi lüks bir villada yaşarken buluyor.

2018.09.06 09:08 - Son Güncellenme: 2018.09.06 09:08 - Medya
A
Bizim Hikaye yeni sezon ne zaman başlıyor?

Dünyaca ünlü dizi Shameless uyarlaması olan Bizim Hikaye yeni sezonu sürprizlerle açıyor.

Başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Nesrin Cavadzade, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi'nin paylaştığı Bizim Hikaye'nin sezon finalinde Filiz şok bir suçlamayla tutuklanmıştı. Barış'ın babası Servet'in kirli oyunları ve evinde uyuşturucu bulunmasıyla cezaevine giren Filiz, bir yandan da sevdiği adamın karısının ortaya çıkmasıyla büyük bir şok daha yaşamıştı.

BİZİM HİKAYE FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Filiz, evinde bulunan uyuşturucu nedeniyle tutuklanmıştı. Barış'ın babası Servet ise Filiz'e yardım edeceğini söyler fakat parmak izini alarak ona daha büyük bir komplo hazırlar. Filiz'in çalıştığı kuru temizlemeciye birçok uyuşturucu paketi bırakan Servet, üzerine de Filiz'in parmak izlerini yerleştirir. Bu deliller sonrasında Filiz, mahkemece 17 yıl hapse mahkum edilir. Bizim Hikaye son bölümde hapis cezası alan Filiz, son dakika bir şok daha yaşar. Yanlarına gelen avukat bir kadın "Ben Savaş'ın karısıyım" demesi ile herkesi derin bir sessizliğe sokar.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2018.09.06 09:08 - Son Güncellenme: 2018.09.06 09:08 - Gülcan Tekin
A