Bıyıklı: Umurbey tarih ve kahvaltı turizminin merkezi olabilir

Bıyıklı: Umurbey tarih ve kahvaltı turizminin merkezi olabilir

Saadet Partisi Gemlik Belediye Başkan Adayı Dr. Adnan Bıyıklı Umurbey Mahallesine konuk oldu. Umurbey'e enteraktif tanıtım programını tercih eden Belediye Başkan Adayı, programının büyük bölümünü vatandaşların sorularını dinlemeye ve cevaplamaya ayırdı.

2019.02.09 18:37 - Son Güncellenme: 2019.02.09 18:38 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bıyıklı: Umurbey tarih ve kahvaltı turizminin merkezi olabilir

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, ilçe yöneticileri ve meclis üyesi adaylarının da katıldığı programda, Adnan Bıyıklı ve Saadet Partililer, Umurbey Mahallesinde bulunan Celal Bayar Anıtını da ziyaret ettiler.

Kıraathane ziyaretinde vatandaşların sorularına cevap veren Belediye Başkan Adayı Dr. Adnan Bıyıklı, stadyum ismi ve Umurbey'in Belediyesinin kapanmasından bu yana hizmet alamaması, ilaçlama havuzunun sorunları ile alakalı cevabında ''yakışanın ne olduğunu herkes biliyor. Eleştiriye kapalı yönetim var. Bir insanın hatasız bir şey yapma ihtimali yok. Yanındakiler çok iyi olduğunu söylerse doğrusunu görme şansı yok. Hata yapabiliriz. Önemli olan seçildikten sonra da sohbet edebilmek, beraber karar vermektir. Eğer sizi dinleseler ilaçlama sorunu çözülürdü. Bu zamana kadar yapılmaması doğru değil. Beldelerimizin hizmet alamadığının farkındayız. Aynı sorunlar merkez mahallelerde de yaşanıyor'' dedi.

UMURBEY TURİZM BELDESİ OLMALI

Umurbey'in Cumalıkızık kadar eski tarihin olduğunu, buna rağmen aynı etkiyi göremediğine de değinen soruyu da cevaplayan Bıyıklı; ''Gemlik turizm beldesi bunu unutmayalım. Biz çıtayı yükseğe koymak istiyoruz. Hayalin büyük olursa, yapacakların çok daha fazla olur. Umurbey aynı zamanda tarihi değer. Müzenin daha rantabl kullanılamadı ve uygun proje ile Umurbey farklı bir yer olur. Geçen araçlardan bir kısmını Gemlik'in içine sokmak görevimiz. Turistik yerleri belirleyen tabela bile yok. Umurbey'in mükemmel manzarası var. Kahvaltı ve akşam turizmi de olabilir. Bölgesel araştırmaları sürdürüyoruz. Allah güzel bir coğrafya vermiş, bunu kullanamıyorlar. Biz fikirler alarak geliyoruz. Beraber düşünmek yeterli. Belediye başkanının siyaseti olur mu?'' şeklinde konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.02.09 18:37 - Son Güncellenme: 2019.02.09 18:38 - HABER MERKEZİ
A