Birce Akalay'dan duygusal paylaşım

Birce Akalay'dan duygusal paylaşım

Tatilinin bir kısmını arkadaşı Tanem Sivar'ın yanında geçiren oyuncu Birce Akalay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla aralarındaki dostluğun ne kadar özel ve güzel olduğunu ortaya koydu.

2018.08.16 11:54 - Son Güncellenme: 2018.08.16 11:54 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Birce Akalay'dan duygusal paylaşım

Birce Akalay, rol aldığı 'Siyah Beyaz Aşk' dizisi final yapar yapmaz saçlarını kısacık kestirmiş ve yeni imajıyla tatiline başlamıştı. Yaz boyunca pek çok yer gezen ve buralardan çektiği kareleri takipçileriyle paylaşan oyuncunun son durağı Tanem Sivar'ın yanı oldu.

Akalay, arkadaşı Sivar'la çekilen fotoğrafını paylaşırken son derece duygusal satırlara imza atı: 90'larda henüz daha dijital fotoğraf nedir bilmezken, her pozun tek bir hakkı varken çekilirdik böyle fotoğraflar. Bu kareye bakınca iki çocukluk arkadaşına benzettim bizi. Canım Tanem'im yine tüm enerjinle ve güzel kalbinle sardın sarmaladın beni. İşin zor ve seni biricik kılan kısmı ise bunu tüm misafirlerine ve sevdiklerine var gücünle yapmaktan asla vazgeçmiyor ya da ertelemiyor oluşun. Sen harika bir anne, pırlanta gibi bir eş ve sıkı bir dostsun. Sana sahip olduğum için çok şanslıyım.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.08.16 11:54 - Son Güncellenme: 2018.08.16 11:54 - HABER MERKEZİ
A