Bir Zamanlar Çukurova'ya Kerem Alışık damga vurdu

Bir Zamanlar Çukurova'ya Kerem Alışık damga vurdu

Bir Zamanlar Çukurova'ya Felekeli rolüyle Kerem Alışık damga vurdu! Bir Zamanlar Çukurova 6. son bölüm final sahnesi izle

2018.10.19 08:57 - Son Güncellenme: 2018.10.19 08:59 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Bir Zamanlar Çukurova'ya Kerem Alışık damga vurdu

ATV'nin dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova 6. son bölümüyle ekrana geldi. Bir Zamanlar Çukurova dizisi son bölümde diziye katılan Kerem Alışık'ın canlandırdığı Felekeli, cezaevinde Yılmaz'ın hayatını kurtardı. Yılmaz aftan yararlanarak cezaevinden çıktı ve Demir'i öldürmek için intikam planı yaptı. Ancak Yılmaz, eve geldiğinde Züleyha'nın doğum yaptığını gördü. Doğum yapan Züleyha'nın bebeği yaşayacak mı? Bir Zamanlar Çukurova 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son bölümde yaşananlar

Başrollerini Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Hilal Altınbilek'in paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı. Bir Zamanlar Çukurova 6. son bölümü ile ekrana geldi. Son bölümde, Yılmaz çıkan genel af sayesinde cezaevinden tahliye oldu. Ayrıca Demir ise, Yılmaz'ın yaşadığını da öğreniyor. Onu öldürmesi için birini yolluyor ama Felekeli Yılmaz'ın hayatını kurtardı.

KEREM ALIŞIK FELEKELİ İLE SON BÖLÜME DAMGA VURDU

Yılmaz, cezaevinden çıktıktan sonra Demir'i öldürmek için plan yaptı. Ancak Bir Zamanlar Çukurova son bölüm finalinde, eve gelen Yılmaz, Züleyha'nın doğum yaptığı anlara şahit oldu. Aniden sancıları tutan Züleyha evde doğum yaptı. Peki Züleyha'nın bebeği yaşayacak mı? Bu soru Bir Zamanlar Çukurova'nın 7. yeni bölümünde belli olacak.

Bir Zamanlar Çukurova dizisine yeni bölümde katılan ünlü oyuncu Kerem Alışık ise Felekeli rolüyle diziye damga vurdu. Felekeli tüm ağırlığı ile hapishanedeki farkını ortaya koydu. Demir'in yolladığı adam banyoda Yılmaz'a bıçakla saldırunca, Felekeli hayatını kurtardı. Yılmaz ile Felekeli için o andan sonra her şey değişti. Yılmaz elini öpmeye gidiyor ama Felekeli gerek görmüyor. Yılmaz af dilerken bu durumun hoşuna gittiğini söylüyor.

 

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2018.10.19 08:57 - Son Güncellenme: 2018.10.19 08:59 - HABER MERKEZİ
A