Bihmed Liseler Arası Kısa Film Yarışması sonuçlandı

Bihmed Liseler Arası Kısa Film Yarışması sonuçlandı

Bihmed Liseler Arası Kısa Film Yarışması Gala Gecesi Ve Ödül Töreni Tayyare Kültür Merkezinde Gerçekleşti.

2019.04.15 10:12 - Son Güncellenme: 2019.04.15 10:17 - Bursa Bölge
A
Bihmed Liseler Arası Kısa Film Yarışması sonuçlandı

Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğünün proje ortağı olduğu BİHMED LİSELER ARASI KISA FİLM YARIŞMASINDA Nizam Karasu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hilal Konakoğlu, ''TARİK'' Filmi ile Birincilik ödülünü aldı.

Mihraplı Abdülkadircan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Nur Berfin Kala ''MERHAMETE KEŞİF'' filmi ile İkincilik Ödülünü aldı. İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Amine İmren Tecimen ''REÇETE'' filmi ile Üçüncülük ödülünü aldı. Jüri Özel Ödülünü ise, Yıldırım İmkb Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencisi, Müjde Çiftçi ''MERHAMET'' filmi ile aldı.

Proje Koordinatörlüğünü Ali Haydar Yıldırım'ın yaptığı yarışmanın, Ödül törenine Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Milletvekilleri, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Dülger, Bihmed Başkanı Kadir Oruç, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Sayılgan, Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, Bursa Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Feyzullah Eren Türkmen,Eğitimbirsen İl Temsilcisi Ramazan Acar, Yıldırım ve Osmangazi Belediye Başkan Yardımcıları, STK temsilcileri, Okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ile pek çok misafir katıldı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.04.15 10:12 - Son Güncellenme: 2019.04.15 10:17 - Sümeye Morina
A