Beyazıt'taki feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı!

Beyazıt'taki feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı!

Kaza, saat 10.00 sıralarında Beyazıt'ta meydana geldi. Özel halk otobüsü sürücüsü Yüksel Kostuk, henüz bilinmeyen nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yeşil alana da giren otobüs 5 araca çarptı. Kazada yaralananlar için olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

2019.03.21 12:52 - Son Güncellenme: 2019.03.21 14:15 - Güncel
A
Beyazıt'taki feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı!
00:40 Beyazıt'taki feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı!

İLGİLİ VİDEO

Beyazıt'taki feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı!

Olay gelen ambulanslarla yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan 65 yaşındaki Çin vatandaşı Cuichan Zhou, Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Mine Sarsağ Gümüş ise Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. İki ayağı koptuğu öğrenilen Gümüş'ün hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

TEKNİK ARIZA DEĞERLENDİRİLİYOR

Gözaltına alınan sürücü Yüksel Kostuk'un ilk ifadesinde araçta sıkıntı oluştuğunu ve kontrolü kaybettiğini söylediği öğrenildi. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Ayrıca kaza, güvenlik kameralarına da yansıdı. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan kayıtlarda, halk otobüsünün yayaların kullandığı yoldan hızla ilerlediği görülüyor. Park halindeki araçlara çarparak ilerleyen otobüs, merdivenlerden aşağı doğru indiği sırada bir araca çarparak durabiliyor.

GÖRGÜ TANIKLARI ANLATTI

Kaza anını gören görgü tanıkları o anları anlattı.

Kazanın olduğu sırada simit tezgahının başında beklediğini ifade eden Mehmet Tüysüz, "Ben tezgahın başındaydım . Burada otobüs aşırı hızla geldi. Oradan gelirken 2 kişiye çarptığını gördüm. Benim yanıma gelince kapı açıldı. Kızın biri duvarın dibine gitti. Şoför direksiyonu tutmuştu sıkıca. Çarparak araçları ezerek aşağıya kadar gitti. 3 kişi gördüm" dedi.

Başkan bir görgü tanığı ise "Ben dinlenmek için oturdum. Baktım araç hızlı geliyordu. Orada turistlere çarptı. Ambulans gelip hastaneye götürdü yaralıları" diye konuştu.

Mehmet Karahan isimli görgü tanığı ise,"Sabah erken saatlerde araç yolcuları indirdi. Sonra araçları ezerek gitti aşağıya doğru. Bize de çarpıyordu. Arkadaş uyardı. Kendim, aşağı attım. Çok hızlı geliyordu. Şoförün burnu bile kanamadı" ifadelerini kullandı.

Beyazıt'ta kaza yapan otobüsün sürücüsü emniyete getirildi

Kostuk ifadesi alınmak üzere Beyazıt Polis Merkezi'ne getirildi. Kostuk'un karakola girerken yüzünü elindeki hırka ile gizlemeye çalıştığı görüldü.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2019.03.21 12:52 - Son Güncellenme: 2019.03.21 14:15 - Gülcan Tekin
A