Beşiktaş rotayı Avrupa'ya çevirdi

Beşiktaş rotayı Avrupa'ya çevirdi

İsveç ekibinin lig ve Avrupa'da oynadığı maçların kasetlerini izlemeye başlayan Güneş, yardımcısı Mansız'a da dün akşam 0-0 biten Sundsvall maçını izlettirdi

2018.10.01 09:13 - Son Güncellenme: 2018.10.01 09:13 - Spor
A
Beşiktaş rotayı Avrupa'ya çevirdi

Süper Lig'de önceki akşam Kayserispor'u yenerek zirve takibini sürdüren Beşiktaş'ta gündem, UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü oynanacak olan Malmö maçına döndü. "İlk amacımız gruptan çıkmak. Sonrasına bakacağız" diyerek tedbiri elden bırakmayan tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş de deplasmandaki mücadelenin taktik çalışmalarına start verdi. Tecrübeli çalıştırıcının, Kayserispor sınavı sonrası tesislerde kalarak İsveç ekibinin ligde ve Avrupa'da oynadığı karşılaşmaların kasetlerini izlediği bildirildi.

KADRODA ROTASYON YAPABİLİR

Hatta yardımcısı İlhan Mansız'ı dün akşam oynanan ve 0-0 biten Malmö-Sundsvall mücadelesini takip etmeye gönderdiği ifade edildi. Rakibin tehlikeli isimlerini mercek altına alan Güneş'in, özellikle Markus Rosenberg'le ilgili notlar aldığı vurgulandı. Karşılaşmanın İsveç'te oynanacak olması nedeniyle çıkaracağı ilk 11'i bu doğrultuda kuracak olan Güneş'in Malmö deplasmanı sonrası ligdeki Konyaspor maçını da dış sahada yapacakları için kadroda rotasyona gidebileceği gelen haberler arasında.

GRUBUN EN İYİ TAKIMI

Malmö savunmasının tecrübeli ismi Lasse Nielsen, Beşiktaş'tan çekindiklerini söyledi. Zor bir maça çıkacaklarının altını çizen 30 yaşındaki futbolcu, "Grubun en iyi takımıyla oynayacağız. Kendi sahamızda bile olsa ne kadar zor olacağının farkındayız. Özellikle İstanbul'daki maçın atmosferini çok merak ediyoruz" ifadelerini kullandı.

MAÇLARI HEP BOL GOLLÜ

24. haftası oynanan İsveç Ligi'nde Malmö dün evinde Sundsvall ile 0-0 berabere kaldı. Ancak Malmö attığı gollerle dikkat çekiyor. Mavi-beyazlı takım son haftalarda aldığı galibiyetleri hep 3 ve daha fazla gol atarak kazandı. Malmö'nün en golcü isimleri ise Rosenberg ve Rieks durumunda.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.10.01 09:13 - Son Güncellenme: 2018.10.01 09:13 - Burcu Kahraman
A