Beşiktaş Belediye Başkanı belli oldu

Beşiktaş Belediye Başkanı belli oldu

İçişleri Bakanlığı'nın görevden aldığı Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın yerine gelen yeni belediye başkanı belli oldu. AK Parti seçimde İsmail Akyıldız'ı, CHP ise Genel Merkez'in adayı Tahir Doğaç'ı aday gösterdi. Seçim sonucunda CHP'nin adayı Tahir Doğaç, Beşiktaş Belediyesi'nin yeni başkanı oldu.

2018.01.11 15:40 - Son Güncellenme: 2018.01.11 16:58 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Beşiktaş Belediye Başkanı belli oldu

Yeni başkanı belirlemek için bugün toplanan Beşiktaş Belediye Meclis üyelerinden 26'sı CHP'li, 2'si AK Partili ve 1 tanesi de İYİ Parti'den. Üyeler yeni başkanı belirlemek için bugün saat 15.00'te belediye meclis salonunda toplandı. Çoğunluğun oyunu alan aday Tahir Doğaç vekaleten başkanlık koltuğuna oturdu. Doğaç, 22 oyla yeni başkan seçildi. 

VALİLİK İKİNCİ BİR YAZIYLA HATAYI DÜZELTTİ

Seçim için İstanbul Valiliği tarafından çağrı gönderilen meclis üyeleri arasında ismi Murat Hazinedar'la ilgili soruşturma dosyasında geçen ve görevden uzaklaştırılan Beşiktaş Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Avni Sipahi de vardı. Hürriyet bu detayı haberleştirince Beşiktaş Kaymakamı Abdullah Kalkan imzasıyla Hüseyin Avni Sipahi'ye ikinci bir yazı gönderildi ve davet iptal edildi. Yazıda tebliğ işleminin sehven yapıldığı anlaşıldığı belirtilip, "Sarfınazar edilmiştir" denildi.   

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.01.11 15:40 - Son Güncellenme: 2018.01.11 16:58 - HABER MERKEZİ
A