Beşiktaş avantaj peşinde

Beşiktaş avantaj peşinde

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Partizan'ın konuğu olacak olan Beşiktaş, İstanbul'daki karşılaşma öncesinde avantajlı bir skor elde etmek istiyor.

2018.08.22 16:55 - Son Güncellenme: 2018.08.22 16:55 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Beşiktaş avantaj peşinde

UEFA Avrupa Ligi'ne 2. Tur'da başlayan ve sırasıyla Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn ve Avusturya ekibi LASK Linz'i eleyerek Play-Off Turu'na yükselen Beşiktaş, gruplara kalmak için son engel olan Partizan'la eşleşti. Beşiktaş-Partizan eşleşmesi UEFA'nın 'Yüksek riskli maçlar' listesinde yer aldığı için, iki mücadelede de rakip takım taraftarı yer almayacak. Partizan Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmayı Slovakya Futbol Fedrasyonu'ndan Ivan Kruzliak yönetecek. Kruzliak'ın yardımcılıklarını Tomas Solomani ve Branislav Hancko yapacak. Karşılaşma TSİ 21.30'da başlayacak. 

NEGREDO CEZALI 
LASK Linz ile Avusturya'da oynanan karşılaşmanın son dakikasında attığı golle turu getiren Alvaro Negredo, gördüğü kırmızı kart nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Daha önce 1'i hazırlık maçı olmak üzere Partizan'la 3 kez karşılaşan Beşiktaş, bu maçların tamamında rakibini mağlup etmeyi başardı. Slaven Bilic'in görevde olduğu 2014-2015 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde Partizan'la aynı grupta yer alan siyah-beyazlılar, deplasmanda oynanan karşılaşmayı 4-0, iç sahadaki mücadeleyi ise 2-1 kazanmayı başarmıştı. Beşiktaş o sezon Tottenham, Asteras ve Partizan'ın yer aldığı grubu lider bitirmiş, Partizan ise sonuncu olarak Avrupa Ligi'ne veda etmişti. 

OĞUZHAN KULÜBEDE 
BB Erzurumspor karşılaşmasının ilk yarısında beklentilerin altında bir performans sergileyen, ikinci yarıda ise bulduğu gollerle maçı 3-1 kazanan Beşiktaş'ta bu maç öncesinde ilk 11 neredeyse şekillendi. Siyah-beyazlıların Partizan karşısındaki muhtemel 11'i şu şekilde: Tolga-Gökhan Gönül, Pepe, Vida, Caner - Tolgay, Medel, Adriano, Quaresma, Babel - Larin. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.22 16:55 - Son Güncellenme: 2018.08.22 16:55 - HABER MERKEZİ
A