Berkay: İtibarım zedelendi

Berkay: İtibarım zedelendi

Berkay, konser vermek için gittiği İzmir'deki bir otele, 'problemli müşteri' sıfatı taşıdığı gerekçesiyle alınmadı. Eşinin hamile olduğu dönemde mağdur edildiğini ileri süren şarkıcı, otele 150 bin liralık tazminat davası açtı. Otel yetkilileri ise "Berkay mağdur edebiyatıyla para kazanmaya çalışıyor" dedi.

2019.04.17 11:08 - Son Güncellenme: 2019.04.17 11:09 - Magazin
A
Berkay: İtibarım zedelendi

Ünlü şarkıcı Berkay Şahin, konseri için hamile eşi ve menajeriyle birlikte gittiği İzmir Efes'teki bir otele problemli müşteri sıfatıyla alınmadı.

ŞİKAYET EDİLMİŞ

İddialara göre dünyaca ünlü bir otelde konaklamak isteyen şarkıcının, bu talebi reddedildi. Çünkü geçtiğimiz yıllarda aynı otelde konaklayan Berkay, diğer otel müşterileri tarafından yönetime şikayet edilmişti. Bu sebeple problemli müşteri listesine giren şarkıcının, otelin dolu olduğu öne sürülerek konaklamasına izin verilmedi. Yaklaşık bir saat otelde konaklamak üzere ısrar eden Şahin'in talebi reddedildi. Berkay, İstanbul dönüşü İstanbul Tüketici Mahkemesi'ne başvurdu.

150 bin lira manevi tazminat talep eden Berkay'ın davası kabul edildi. Otel yetkilileri ise ünlü şarkıcı tarafından açılan davaya, sert bir cevap dilekçesi sundu. Dilekçede; Berkay ve ailesinin geldiği gün otelin tamamen dolu olduğu ve ünlü şarkıcının otele iftira attığı belirtilerek, otelin olayda herhangi bir kusuru olmadığı ve Berkay'ın manevi tazminat adı altında zenginleşme aracı olarak fahiş değerde dava açtığı kaydedildi. Otelde problemli müşteri şeklinde bir kategorize yapılmadığını belirten otel yetkilileri, davanın reddini talep etti. Dava, ilerleyen günlerde Tüketici Mahkemesi'nde görülecek.

'KABUS GİBİ BİR GECE GEÇİRDİK'

İddiaya göre; hamile eşi ile konser saatine dakikalar kala başka otel aramak zorunda kalan Berkay, dinlenme fırsatı bulamadan sahneye çıktı. Popçu, itibarının zedelendiğini ve eşinin kabus gibi bir gece geçirmesi nedeniyle rahatsızlandığını söyleyerek otele dava açtı. 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2019.04.17 11:08 - Son Güncellenme: 2019.04.17 11:09 - Kübra Coşar-pasif
A