Beraberliğe sevinmeyiz

Beraberliğe sevinmeyiz

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'la kendi evinde 1-1 berabere kalan Bursaspor'un kaptanı ve defans oyuncusu Ertuğrul Ersoy, Bursaspor'un kaptanı olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

2018.09.03 10:51 - Son Güncellenme: 2018.09.03 10:52 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Beraberliğe sevinmeyiz

Ertuğrul Ersoy, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, karşılaşmayı Bursaspor'un oynaması gerektiği gibi oynadıklarını belirterek, "İyi pozisyonlar yakaladık ama değerlendirmekte problemimiz var. Dört haftadır yakından takip edenler bilirler benim kendi bakış açımla bugün 2 puan kaybımız vardı. Aynı Fenerbahçe, Konyaspor ve Kayserispor maçlarında olduğu gibi." diye konuştu.

Maçta taraftarın desteğini kaybetmemenin önemini vurgulayan Ersoy, şöyle konuştu:  "Amacımız taraftarların bizleri keyifle seyretmesini sağlamaktı. İnsanlar buraya para verip maça geliyorlar ve gönül verdikleri takımdan bir şeyler bekliyorlar. Bizim de bu dönemde hocamızla birlikte bir çıkış yakalayıp bunu sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Beraberliğe sevinen bir takım değiliz. Keyifli olan sadece insanları tatmin etmesidir."

HEDEF İLK GALİBİYET

Ersoy, milli takım arasını iyi değerlendirmek istediklerini anlatarak, Sivas deplasmanında ilk galibiyetlerini alıp hak ettikleri yerlere gelmek istediklerini dile getirdi.

Stoperdeki partneri Chedjou hakkında da konuşan Ersoy, "Onun kalitesine söylenecek söz yok. Bir yıl bizde kiralık. Bu maçta değil yıl boyunca bize çok katkılar sağlayacaktır. Birlikte uyumdan bahsedecek olursak benim şöyle bir oyun karakterim var, her kim olursa olsun benden daha genç oyuncu ya da tecrübeli olabilir. Benden performans olarak da üstün olabilir. Chedjou dan söz etmek gerekirse bana tecrübesi ile yardımcı oluyor." ifadelerini kullandı.
 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.09.03 10:51 - Son Güncellenme: 2018.09.03 10:52 - HABER MERKEZİ
A