'Benim Tatlı Yalanım' dizisinden ilk teaser geldi!

'Benim Tatlı Yalanım' dizisinden ilk teaser geldi!

Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer'in başrolünü paylaştığı Benim Tatlı Yalanım'ın sıcak ve renkli tanıtımı beğeni topladı.

2019.05.23 11:04 - Son Güncellenme: 2019.05.23 11:04 - Medya
A
'Benim Tatlı Yalanım' dizisinden ilk teaser geldi!

O3 Medya imzalı başrollerini Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer'in paylaştığı Star'ın yeni dizisi "Benim Tatlı Yalanım" ilk tanıtımı izleyici ile buluştu. Renkli ve  sıcacık anlatımı ile beğeni toplayan tanıtım şimdiden merak uyandırdı.

Her şey karısı tarafından terk edilen Nejat'ın,(Furkan Palalı) annesini henüz hiç görmemiş olan kızına üzülmemesi için anlattığı "idare edecek" yalanlarla başlar. Fakat Kayra(Lavinya Ünlüer) büyüdükçe bu yalanlar içinden çıkılmaz bir hal alır. Annesinin ağzından yazdığı mektuplarla iyice köşeye sıkışan Nejat tam da her şeyin sonu geldi diye düşünürken, yolu beklenmedik bir şekilde Suna( Aslı Bekiroğlu) ile kesişir. Suna'nın hayatlarına girişi ile hem çaresiz baba Nejat'ın hem de artık annesinden başka bir şey istemeyen Kayra'nın dünyası tamamen değişir. Suna ve Nejat kendilerini hiç beklemedikleri tatlı bir oyunun içinde bulurlar.

Yönetmenliğini Barış Erçetin ve Cihan Vural'ın üstlendiği, Ahmet Saraçoğlu, Aslı İnandık, Sadi Celil Cengiz, Seda Türkmen, Cem Zeynel Kılıç ve Ali Yoğurtçuoğlu'nun da kadrosunda yer aldığı "Benim Tatlı Yalanım" sevilen isimleri ve duygu yüklü hikayesi ile kalbinizi feth edecek.  

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2019.05.23 11:04 - Son Güncellenme: 2019.05.23 11:04 - Gülcan Tekin
A