Benfica, Talisca'nın bonservisini yollamadı ama sürpriz bir teklif yaptı

Benfica, Talisca'nın bonservisini yollamadı ama sürpriz bir teklif yaptı

Beşiktaş'a Talisca konusunda Benfica cephesinden sürpriz bir teklif geldi. Oyuncuyu başka takıma satmayı planladığı için evraklarını geciktiren Benfica, sonunda niyetini siyah beyazlı yöneticilere de belli etti.

2017.08.09 10:49 - Son Güncellenme: 2017.08.09 10:50 - Spor
A
Benfica, Talisca'nın bonservisini yollamadı ama sürpriz bir teklif yaptı

İtalyan kulübü Inter'in, Brezilyalı Anderson Talisca'yı transfer etmek istediği ve bu konuda yüklü bir miktarı gözden çıkardığı belirtildi. Talisca'nın kiralık sözleşmesinde yer alan ve Beşiktaş'ın elini güçlendiren maddeler nedeniyle, siyah beyazlıların da onayı gerektiği için Benfica, Beşiktaş'a opsiyonlar sundu.

BENFİCA'NIN HAMLESİ BEŞİKTAŞ'IN ÖNÜNÜ AÇACAK

Portekiz ekibi Benfica'nın, Talisca'yı Inter'e 40 milyon Euro'ya satmaya çabaladığı öğrenildi. Benfica bu doğrultuda siyah beyazlılara Anderson Talisca'nın transferinden yüklü miktarda bir pay vermeyi önerdi. Beşiktaş'ın da bu teklife sıcak baktığı ifade edilirken, gelecek parayla olası bir stoper veya defansif orta saha takviyesinin de yolu açıldı. Bu noktada siyah beyazlı kulübün listesinde yer alan iki isim ön plana çıktı. İtalyan devi Inter'in 30 yaşındaki Şilili ön liberosu Gary Medel veya 32 yaşındaki Brezilyalı tecrübeli stoperi Miranda... Benfica, bir anlamda Talisca'yı İnter'e satmak isterken Beşiktaş'ın istediği oyuncular için de yolunu açmış olacak.

GÜNEŞ VE EKiBi TERCiHTE PEK ZORLANMAYACAK

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve kurmayları da, siyah beyazlı kulübün scout ekibinin raporları doğrultusunda bu iki ismi mercek altına aldı. Güneş, stopere acil takviye istediği için Medel'e göre boyu daha uzun olan Miranda bir adım öne çıktı. Bu durumda Talisca'nın satışı sonrası gelecek paranın yarısına yakını Miranda ya da Medel'e harcanacak.

1.71'lik Medel geçen sezon Inter formasıyla toplamda 31 karşılaşmaya çıktı. 1.86 boyundaki Miranda da yine Inter formasıyla 36 mücadelede görev yaptı. İki oyuncu da takımına gol ya da asist katkısı veremedi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2017.08.09 10:49 - Son Güncellenme: 2017.08.09 10:50 - Gülcan Tekin
A