Belhanda'ya 'liderlik' görevi

Belhanda'ya 'liderlik' görevi

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Belhanda'dan inisiyatif almasını istedi.

2018.02.12 08:57 - Son Güncellenme: 2018.02.12 08:58 - Spor
A
Belhanda'ya 'liderlik' görevi

Faslı futbolcuyla konuşan Terim, kupa maçındakioyun iştahından ve mücadelesinden memnun kaldığını söyledi, "Senden isteğim sorumluluk alman... Böyle bir dönemde bu katkı, hedefe ulaşmamızda önümüzü açacak" dedi. Belhanda da, "Tek düşüncem Galatasaray'ın şampiyonluğu" diye konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kilit isim Belhanda'dan yine sorumluluk almasını istedi, bunun, hedefe ulaşma yolunda çok önemli olduğunu söyledi.

Atiker Konyaspor ile yapılan kupa maçında güzel bir oyun ortaya koyan Faslı yıldızın, hastalığına rağmen oyun iştahından ve mücadelesinden çok memnun olan Terim, oyuncusuyla bire bir konuştu. Tecrübeli çalıştırıcı, Belhanda'ya, "Böyle oynaman bizim için çok önemli. Senden isteğim sorumluluk alman. Böyle bir dönemde bu katkı, hedefe ulaşmamızda önümüzü açacak" dedi.

Sivas'ta oyuna sonradan giren ve etkili bir görüntü çizen, kupadaki Konya maçında da sahanın en iyisi olarak dikkat çeken 27 yaşındaki futbolcuyu sahadaki lideri olarak belirleyen tecrübeli teknik adam, bu nedenle Belhanda'nın oyun içerisinde yeri geldiğinde forvet arkası, yeri geldiğinde ise orta sahada inisiyatif almasını istiyor. 

Yıldız futbolcunun ise "Benden beklentilerin farkındayım. Kendimi gayet iyi hissediyorum. Tek düşüncem Galatasaray'ın şampiyonluğu. Bunun için hocamın benden neler istediğini biliyorum. Hocamızın felsefesini anlamaya ve öğrenmeye başladık. Bu anlayış sadace taraftara değil bize de heyecan verecek" dediği öğrenildi. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.02.12 08:57 - Son Güncellenme: 2018.02.12 08:58 - Aysın Komitgan
A