Behzat Ç. Netflix ile geri mi geliyor?

Behzat Ç. Netflix ile geri mi geliyor?

Türkiye'nin efsane dizileri arasına giren Behzat Ç Netflix aracılığıyla sevenleriyle buluşuyor. Netflix Türkiye yaptığı işlerle adından sıkça bahsettirirken bakalım Behzat Ç için nasıl bir yol izleyecek?

2019.03.15 16:08 - Son Güncellenme: 2019.03.15 16:10 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Behzat Ç. Netflix ile geri mi geliyor?

Behzat Ç Netflix yeniden ekranlara geliyor!

İlk yayınlandığı günden bu yana döneme damgasına vuran yapımlar arasında yer alan Behzat Ç'nin uzun bir süredir geri döneceği konuşuluyordu. Netflix ile yeniden çekileceği iddia edilen dizinin ilk sezonun platformda yayınlanması ise iddiaları yeniden alevlendirdi.

Hakan: Muhafız dizisiyle beğenileri kazanan Netflix Türkiye, Organize İşler: Sazan Sarmalı filmiyle de ülkemizdeki popülerliğini arttırmıştı. Şu günlerde Beren Saat'in başrolde olduğu yeni bir Netflix Orijinal içeriği hazırlayan platformun adı bu defa Behzat Ç ile anılıyor.

Behzat Ç'de "Hayalet" karakterini canlandıran İnanç Konukçu'nun Instagram üzerinden yaptığı paylaşım ise heyecanı doruk noktasına çıkarttı. Henüz Netflix cephesinden resmi bir açıklama bulunmazken artık dizinin yeniden başlayacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Öyle ki ekranlara geri dönecek olan dizide Erdal Beşikçioğlu, Berkan Şal ve Fatih Artman kadroda kesin olacak yer alacağı, halihazırda hamile olan Seda Bakan'ın ise Harun karakterinden (Fatih Artman) hamile olarak dizide yer alacağı konuşuluyor.

Merakla beklenen dizi hakkında yeni gelişmeler oldukça sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2019.03.15 16:08 - Son Güncellenme: 2019.03.15 16:10 - HABER MERKEZİ
A