BBP'den Cumhurbaşkanına övgü dolu sözler

BBP'den Cumhurbaşkanına övgü dolu sözler

Büyük Birlik Partisi Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ayhan Özbek, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yıldırım için vaatlerini açıklayan Ayhan Özbek, "Şeffaf ve hesap verebilir bir belediye oluşturacağız. Kimsenin aklında en ufak bir kuşku olmayacak" dedi.

2019.02.16 16:44 - Son Güncellenme: 2019.02.16 16:48 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
BBP'den Cumhurbaşkanına övgü dolu sözler

HABER:BURCU SEKMEN  

Büyük Birlik Partisi Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ayhan Özbek, yerel basınla buluştu. Büyük Birlik Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Aziz Özkılıç ile BBP Yıldırım İlçe Başkanı Fevzi Arda'nın da eşlik ettiği toplantıda ilçenin mevcut hali ve başkan adayının vaatleri dikkat çekti.

Konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geldiği noktadan bir başarı hikayesi olarak övgüyle bahseden Ayhan Özbek, "Bazı siyasi olaylar insanların önünü tamamen keser yada tamamen başka makamlara taşır. 1991 yılında yapmış olduğumuz ittifakta tercihli oylara yapılan bir itiraz o dönem Refah Partisi İstanbul Milletvekili olarak Ankara'ya giden Recep Tayyip Erdoğan'ın vekilliğini iptal ettirmişti. Sonrasında Erdoğan, İstanbul'un başkanı oldu. Sonrasını zaten sizde biliyorsunuz. Kendisi şuan Cumhurbaşkanı olarak görev yapıyor. Bu bir başarı örneğidir" diye konuştu.  

'Yıldırım'ın 5 yılı ziyan oldu'

31 Mart yerel seçimlerinin huzur ve barış ortamında geçmesinin öncelikli olduğunu vurgulayan Büyük Birlik Partisi Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ayhan Özbek, "İlçede ciddi bir planlama hatası var. Bir belediye ben herşeyi yaparım demez denetler kontrol eder. Kentsel gelişim alanı denen yanlış bir alan oluşturuldu. Yıldırım'da hiçbir şey yapılmadı desek yeri var. İlçenin 5 yılı ziyan oldu. Yıldırım'ın en büyük sorunlarından biri olan kentsel dönüşümü Berlin modeli dediğimiz düzenle ortadan kaldıracağız. Kentsel gelişim alanını kentsel dönüşüme dönüştüreceğiz.  Binaları standart 5 katlı ve en fazla 8 katlı olacak şekilde  ve U düzeninde inşa edeceğiz. 100 bin kişiye hizmet verecek bir sağlık tesisi yapacağız. Her sorunun temelinde yatan eğitim eksikliğini yok edeceğiz. Ekonomiyi ise Vişne Caddesi ile canlandıracağız" ifadelerini kullandı.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.02.16 16:44 - Son Güncellenme: 2019.02.16 16:48 - HABER MERKEZİ
A