Başından vurulmuş halde bulunmuştu... O not her şeyi çözdü!

Başından vurulmuş halde bulunmuştu... O not her şeyi çözdü!

İstanbul Bayrampaşa'da minibüste başından vurulmuş halde yaralı bulunan market sahibi Murat Özel'in aracından intihar notu çıktı. Özel'in intihar mektubunda borç ve alacak listesini yazdığı öğrenildi.

2018.08.27 13:56 - Son Güncellenme: 2018.08.27 13:58 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Başından vurulmuş halde bulunmuştu... O not her şeyi çözdü!

Gece saat 23.00 sıralarında İstanbul Bayrampaşa Yahya Kemal Caddesi üzerinde bir minibüs içerisinde yaralı bir kişi olduğu ihbarı üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Tek kurşunla başından vurulmuş halde ağır yaralı bulunan Murat Özel ambulansla hastaneye kaldırıldı.

OĞLUNUN DUBAİ'YE GÖTÜRÜLMESİNİ İSTEDİ

Market işlettiği belirlenen Murat Özel'in aracında yapılan incelemede bir intihar mektubu bulundu. Mektubunda alacaklı ve borçlu olduğu kişileri tek tek yazan Özel, alacaklarının alınıp borçlulara verilmesini istedi. İntiharına neden olan olduğunu öne sürdüğü kişilerin adını da yazan Özel, oğlunun da Dubai'ye gitmeyi çok istediğini, son isteği olarak oğlunun Dubai'ye götürülmesini istedi.

BARUT İZİ VE PARMAK İZİ TARAMASI YAPILACAK

Olayı soruşturan polis ekipleri, Murat Özel'in minibüsü içerisinde bulunan tabancayı da incelemeye aldı. Tabanca üzerinde parmak izi taraması yapılacak. Ayrıca Özel'in silahı ateşleyip ateşlemediğinin tespiti için elinde barut izi olup olmadığı da incelenecek.

DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Daha önce bazı aile yakınlarına intihar edeceğinden bahsettiği öğrenilen Murat Özel'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.08.27 13:56 - Son Güncellenme: 2018.08.27 13:58 - HABER MERKEZİ
A