Başbakan Yıldırım, 25 Şubat'ta AK Parti Bursa Kongresine katılacak

Başbakan Yıldırım, 25 Şubat'ta AK Parti Bursa Kongresine katılacak

 AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, "Başbakanımızı Bursa'ya yakışır bir şekilde karşılamak ve ağırlamak istiyoruz." dedi.

2018.02.08 17:19 - Son Güncellenme: 2018.02.08 17:19 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Başbakan Yıldırım, 25 Şubat'ta AK Parti Bursa Kongresine katılacak

Salman, yaptığı açıklamada, Başbakan Binali Yıldırım'ın, 25 Şubat Pazar günü TOFAŞ Spor Salonu'nda yapılacak il kongresine katılmak için Bursa'ya geleceğini söyledi. 

Ocak ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ı Bursa'da ağırladıklarını hatırlatan Salman, "Geçen ay yapılan mitingimiz çok güzel olmuştu. Başbakanımızı da Bursa'ya yakışır bir şekilde karşılamak ve ağırlamak istiyoruz." ifadelerini kullandı. 

Salman, Bursa'nın önemli ve güzel bir şehir olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:

"Bursa önemli ve güzel bir şehir. Ekonomisiyle nüfusuyla ülkenin en önemli şehirlerinden biri. Cumhurbaşkanımız da Başbakanımız da Bursa'nın önemini biliyorlar. Buraya gereken ilgi ve alakayı gösteriyorlar. Bizim taleplerimizi ve Bursamızla ilgili yatırımları hem yerinde görmek hem de daha fazla yatırım yapmak için onların buraya gelmesi bizi onurlandırıyor ve gururlandırıyor. Cumhurbaşkanımızı ve Başbakanımızı burada ağırlamak çok keyifli. Kongremiz yaklaşık 10 bin kişilik spor salonunda olacak. İnşallah Bursalılar orayı dolduracaktır. Bütün Bursalıları bekliyoruz."

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.02.08 17:19 - Son Güncellenme: 2018.02.08 17:19 - HABER MERKEZİ
A