Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu Bursa Yenişehir'de temel atma törenine katıldı

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu Bursa Yenişehir'de temel atma törenine katıldı

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, "Çevre coğrafyalarda yaşananlara baktığımız zaman Türkiye, adeta bir barış adası. Türkiye, büyük bir cesaret ve milletin desteğiyle karşısına çıkan bütün tehlike ve risklerin üstesinden gelmeye çalışıyor ve geliyor." dedi. 

2018.04.14 15:20 - Son Güncellenme: 2018.04.14 15:30 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu Bursa Yenişehir'de temel atma törenine katıldı

Çavuşoğlu, Yenişehir ilçesinde, "Matay Spor Tesisleri"nin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'de yardımda bulunmanın hazzını yaşayan çok sayıda hayırsever olduğunu söyledi.

Türkiye'nin her gün yeni yatırımlarla tanıştığını aktaran Çavuşoğlu, "Bunlar, ancak insana hizmetkar olmayı kendisine siyasi ideal olarak benimsemiş kadroların gerçekleştirebileceği, 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışıyla yol yürüyen kadroların yapabileceği şeylerdir." diye konuştu.

Çavuşoğlu, Türkiye'nin milletine sevdalı, ülkesine aşık bir lidere sahip olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Türkiye, bu değişim ve dönüşüm süreçlerinde birçok badireyle karşı karşıya kaldı. Birçok saldırıya maruz kaldı. Onun dik duruşu, omurgalı yapısı, bu milleti bütün badirelerin içinden büyük bir titizlikle kurtardı. Ülkemiz, milletimiz bu kutlu yürüyüşüne devam ediyor. Çevre coğrafyalarda yaşananlara baktığımız zaman Türkiye, adeta bir barış adası. Türkiye, büyük bir cesaret ve milletin desteğiyle karşısına çıkan bütün tehlike ve risklerin üstesinden gelmeye çalışıyor ve geliyor."

- "Bizi birbirimize düşürmek istediklerinin farkındayız"

Milletin mutlu olması durumunda kendilerinin de mutlu olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu, "Milletin bize çizdiği istikamet çerçevesinde, milletin standartlarını geliştirmek, Türkiye'yi değiştirip dönüştürmek adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Hakan Çavuşoğlu, gelecek Türkiye'nin olduğu için ülke üzerinde tuzakların kurulduğunun farkında olduklarını belirterek, "Taşeron kullandıklarının, içimizdeki farklılıkları kaşımak suretiyle bizi birbirimize düşürmek istediklerinin de farkındayız. Ne yaparlarsa yapsınlar başaramayacaklar. Biz neyin ne olduğunun farkındayız." değerlendirmesinde bulundu.

Hayırsever İbrahim Orhan'ın katkılarıyla yaptırılacak tesisin temelini atan Çavuşoğlu, daha sonra Yenişehir Belediyesi Bayanlar Spor Salonu'nun açılış törenine katıldı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.04.14 15:20 - Son Güncellenme: 2018.04.14 15:30 - HABER MERKEZİ
A