Başarıya 'yelken' açacaklar

Başarıya 'yelken' açacaklar

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, 2020 Tokyo Olimpiyatları için aldıkları iki kotanın kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, "Türk yelkeninin Türk sporunda bir imzasının olabilmesi açısından mutlaka bir madalya hedefimiz var. Bütün hazırlığımızı bu hedefe endeksledik." dedi.

2018.08.16 12:31 - Son Güncellenme: 2018.08.16 12:32 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Başarıya 'yelken' açacaklar

Özlem Akdurak, Danimarka'daki Aarhus Hempel Dünya Şampiyonasına 70 ülkeden bin 500 sporcunun katıldığını, bu organizasyon öncesi en az bir olimpiyat kotası almayı hedeflediklerini belirterek, Laser Radial sınıfında Nazlı Çağla Dönertaş ve Finn sınıfında da Alican Kaynar'ın 2020 Tokyo Olimpiyatlarında yarışma hakkını elde ettiğini söyledi.

Kota mücadelesinin verildiği bu ilk yarıştan iki kotayla dönmenin kendilerini çok sevindirdiğini anlatan Akdurak, gelecek süreçte yapılacak en az iki yarışmada daha olimpiyat kotası alma şanslarının bulunduğunu dile getirdi.

MADALYAYA ENDEKSLİ

"Bütün konsantrasyonumuzla olimpiyattan madalya ile dönmek istiyoruz." diyen Akdurak, şöyle devam etti: "Tabii ki ne kadar çok sporcumuzu olimpiyata götürebilirsek onun da gururunu yaşayacağız ama Türk yelkeninin Türk sporunda bir imzasının olabilmesi açısından mutlaka bir madalya hedefimiz var. Bütün hazırlığımızı, psikolojik konsantrasyonumuzu, teknik altyapı hazırlığımızı bu hedefe endeksledik."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.16 12:31 - Son Güncellenme: 2018.08.16 12:32 - HABER MERKEZİ
A