Baro Başkanından centilmenlik mesajı

Baro Başkanından centilmenlik mesajı

Geçtiğimiz gün yapılan Bursa Barosu seçimlerinde önceki başkan Avukat Gürkan Altun yeniden başkan olarak seçildi. Zafer sonrası açıklama yapan Altun, "Centilmence gerçekleşen yarış sonrasında kazanan Bursa Barosu oldu" dedi.

2018.10.16 09:17 - Son Güncellenme: 2018.10.16 09:35 - Bursa Bölge
A
Baro Başkanından centilmenlik mesajı
03:50 Baro Başkanından centilmenlik mesajı

İLGİLİ VİDEO

Baro Başkanından centilmenlik mesajı

Bursa Barosunda geçtiğimiz Pazar günü yapılan başkanlık seçiminde önceki dönem başkan Avukat Gürkan Altun güven tazeleyerek yeniden baro başkanı oldu. Kazanılan zafer sonrası açıklama yapan Altun, 3 bin 224 avukatın yüzde 90'ının seçime katıldığını belirterek, "Bu Bursa'da meslek odaları seçim katılımı anlamında en yüksek rakam. Meslekdaşlarımızın sorumluluk bilinciyle gerek genel kurula, sandığa ve demokrasiye sahip çıkmalarından ötürü kendilerine büyük bir teşekkür borcum var. Bu açıdan da teşekkür ediyorum" dedi

"Centilmence bir yarış oldu"

Seçim kampanyalarının centilmence bir ortamda geçtiğinin altını çizen Altun, "Seçim kampanyası süresinde aday olan diğer meslekdaşım ve onun ekibinde olan meslekdaşlarım ile kendi ekibimde bulunan meslekdaşlarımın sahada göstermiş oldukları centilmence yarıştan ötürü hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Seçim günü biz iki başkan adayı dostluk, birlik ve beraberlik mesajı verdik. Aramızda küçük görüş farklılıkları vardı. Seçimde belirleyici olan da bu farklılıklardı belki de. İki yıl boyunca Bursa Barosunda yapmış olduğunuz hizmetler de belirleyici nitelikte oldu. Meslekdaşlarımız da çalışmalarımız karşılığını verdiler. Olağanüstü bir sonuçla seçimden ayrıldık. Geçtiğimiz seçimde aldığımız 1279 oy bu seçimde bize 2 yıllık çalışmamızın ödülü olarak 1534 oy olarak geri döndü. Bursa Barosunun en etkili çalışma sahaları komisyonlardır. Kendilerini komisyon çalışmalarına da davet ediyorum. Gerek meslekdaşlarımız, gerekse yurtdaşlarımızın sesi olmaya aday olmaya aday olan Bursa Barosu 2018-2020 döneminde görevini layıkıyla yerine getirecektir" ifadelerini kullandı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.10.16 09:17 - Son Güncellenme: 2018.10.16 09:35 - Şeyma Nur Sezgin
A