Barış Arduç ve Burcu Biricik'in çocukluğunu kimler canlandıracak?

Barış Arduç ve Burcu Biricik'in çocukluğunu kimler canlandıracak?

Ay Yapım imzalı Kuzgun dizisinin çekimleri Nevşehir'de sürüyor.

2019.01.09 09:08 - Son Güncellenme: 2019.01.09 09:09 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Barış Arduç ve Burcu Biricik'in çocukluğunu kimler canlandıracak?

Ay Yapım'ın Star TV için hazırladığı 'Kuzgun' dizisinin çekimleri geçen cuma Ürgüp'te başladı. Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz'ın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Bahadır İnce oturuyor.

Barış Arduç'un Burcu Biricik ile başrolünü paylaştığı dizide babaları (Yusuf ve Rıfat) polis olan Kuzgun ve Dila'nın engellerle sınanan aşkı ekrana taşınıyor. Dizide aşkları çocuk yaşlarda başlayan iki karakterin sık sık geçmişlerine de yer verilecek. Bu nedenle titiz bir cast çalışması yapan yapım şirketi, Barış Arduç'un çocukluğunu canlandırması için Metehan Parıltı ile anlaştı.

Dizide Burcu Biricik'in çocukluğuna hayat vermesi için ise Nisa Sofiya Aksongur ile el sıkışıldı. Metehan Parıltı gibi Layla Şirin Ajans'a bağlı olan Aksongur, son olarak "Ağlama Anne" dizisinde Adnan'ın (Cansel Elçin) kızı Alya karakterini oynamıştı.

Şubat ayında seyirciyle buluşması planlanan Kuzgun dizisinin ekibi önümüzdeki hafta Ürgüp çekimlerini tamamlayıp İstanbul'a dönecek. Merakla beklenen projede, en yakın dostu tarafından tuzağa düşürülen babasının hapse girmesinin ardından ailesinden koparılan Kuzgun'un etkileyici intikam hikâyesi seyirciyle buluşacak. Kaçırıldıktan 20 yıl sonra intikam planını devreye sokan Kuzgun'un dizideki Kesik adlı yakın arkadaşını ise Burak Uyanık canlandıracak.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2019.01.09 09:08 - Son Güncellenme: 2019.01.09 09:09 - HABER MERKEZİ
A