Bakan Müezzinoğlu, Bursa'da 15 Temmuz sergisini gezdi

Bakan Müezzinoğlu, Bursa'da 15 Temmuz sergisini gezdi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirlerinin, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında çektikleri fotoğraflardan oluşan ve Osmangazi Belediyesince hazırlanan "15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi" sergisini gezdi.

2017.07.15 21:27 - Son Güncellenme: 2017.07.15 21:27 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bakan Müezzinoğlu, Bursa'da 15 Temmuz sergisini gezdi
07:54 Bursa'da Demokrasi Meydanı hizmete açıldı

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da Demokrasi Meydanı hizmete açıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı'nda açılan sergiyi gezen Müezzinoğlu, AA Bursa Bölge Müdürü Zafer Akpınar'dan fotoğraflar hakkında bilgi aldı.

Müezzinoğlu, sergiyi gezdikten sonra yaptığı açıklamada, Anadolu Ajansı çalışanlarının, 15 Temmuz akşamı bu milletin tarihi geleceğine her türlü onur ve gurur duyulacak tabloları sunduğunu söyledi. 

Bu onur ve gurur duyulacak tablolardan bir kesit de Osmangazi Belediyesinin desteğiyle 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı'nda sergilendiğini aktaran Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

"İstanbul Boğaz Köprüsü veya Ankara Kızılay veya Genelkurmay Başkanlığından veya Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden veya Taksim Meydanı'ndan ama şöyle film şeridi gibi gözümüzün önüne getirdiğimizde hepimizin gözünün önünde binlerce onur ve gurur duyacağımız fotoğraflar var veya hainlerin, hainliklerinin ne düzeyde seviyesiz olduklarına şahit olduğumuz fotoğraflar var. Güzel bir sergi olmuş, güzel malzemeler zaten vardı, siz de seçmişsiniz. Şahit olduğum şu ki 6-7 yaşından büyük bütün çocuklarımızın zihinlerinde müthiş fotoğraflar, o geceye ait anılar var. Milletimiz adına o fotoğrafların, o şekillerin, o sembollerin hepsi çok önemli saygın. Onur duyacağımız semboller. Rabb'im bu milletten razı olsun. Emeğiniz geçmiş, teşekkür ederim." 

Bakan Müezzinoğlu'na, Vali İzzettin Küçük, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ve İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız da eşlik etti. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.07.15 21:27 - Son Güncellenme: 2017.07.15 21:27 - HABER MERKEZİ
A