Bakan Kasapoğlu şampiyonlarla buluştu

Bakan Kasapoğlu şampiyonlarla buluştu

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İşitme Engelliler 21 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası'nda şampiyon olan milli takımın teknik heyet ve oyuncularını kabul etti.

2018.08.15 20:53 - Son Güncellenme: 2018.08.15 20:54 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Bakan Kasapoğlu şampiyonlarla buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığından yapılan açıklamaya göre Bakan Kasapoğlu,  İsveç'te düzenlenen şampiyonada finalde Ukrayna'yı yenerek Avrupa şampiyonu olan  milli takımla bir araya geldi.

Şampiyon futbolcuları, işaret diliyle "Hoş geldiniz" diyerek  karşılayan Bakan Kasapoğlu, organizasyon boyunca milli takımın başarılı  performansını yakından takip ettiğini söyledi.

Milli futbolcuların sahada ay-yıldızlı formaya yakışır şekilde  mücadele ettiklerini kaydeden Bakan Kasapoğlu, "Sizlerle gurur duyuyoruz.  Şampiyona öncesinde gösterdiğiniz başarılar, böylesine değerli bir zaferin  geleceğinin sinyallerini veriyordu. Bu kupa bizi her zaman gururlandıran ve  duygulandıran bir sembol olacak. Gelecek adına, devamlılık adına sizlerden çok  ümitliyiz." ifadelerini kullandı. Samimi bir ortamda geçtiği belirtilen kabulün ardından Bakan  Kasapoğlu, milli sporcuları işaret diliyle "Sizleri seviyoruz" diyerek uğurladı.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2018.08.15 20:53 - Son Güncellenme: 2018.08.15 20:54 - HABER MERKEZİ
A