Bahçeli'den ABD'ye sert tepki: Bir papaz bahanesiyle...

Bahçeli'den ABD'ye sert tepki: Bir papaz bahanesiyle...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli resmi Twitter hesabından döviz kuruna ilişkin son dakika açıklamalarda bulundu. Bahçeli açıklamasında, "Dövizi zalim tahakkümlerle, zorba yaptırım tehditleriyle yükselterek Türkiye'nin düşmesi hedefleniyor. Ekonomik suikastçılar tembihlenip kışkırtılıyor. Bir papazı bahane ederek ekonomide terör estiriliyor, 15 Temmuz'da yarım kalan ihanetin tamamlanması kurgulanıyor." dedi

2018.08.10 19:10 - Son Güncellenme: 2018.08.10 19:18 - Siyaset
A
Bahçeli'den ABD'ye sert tepki: Bir papaz bahanesiyle...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamaları şöyle;

Vicdan sahibi her insanımız, vatan ve milliyet hislerine haiz her kardeşimiz şu anda karanlık ve kahredici bir kumpasla temellendirilmiş ekonomik operasyona maruz kaldığımızı itiraf ve ifade edecektir. Türkiye'yi sanal ve sahte oyunlarla savurmak, hatta sindirmek çabasındalar.

Dövizdeki tırmanış tehlike sınırı geçmiş durumda! Gelişmeler doğrultusunda ekonomi alarm veren bir eşiğe dayanmış halde! makroekonomik parametreler bozulma işareti veriyor. Türkiye istikrarsızlığın batağına gömülmek isteniyor. Ekonomide dış kaynaklı bir komplo devreye alınıyor!

Dövizi zalim tahakkümlerle, zorba yaptırım tehditleriyle yükselterek Türkiye'nin düşmesi hedefleniyor. Ekonomik suikastçılar tembihlenip kışkırtılıyor. Bir papazı bahane ederek ekonomide terör estiriliyor, 15 Temmuz'da yarım kalan ihanetin tamamlanması kurgulanıyor.

'TRUMP YANGINA BENZİN DÖKÜYOR'

ABD Başkanı Trump her yaptığı açıklamayla yangına benzin döküyor. ABD yönetimi Evanjelist ve Siyonist emellerin yörüngesine sabitlenip Türkiye ekonomisini felç etmeyi, peşinden menfi sosyal ve siyasal sonuçların yeşermesini amaçlıyor.

Başaramayacaklar, yapamayacaklar, Türkiye'nin ekonomik çöküşünü sağlayamayacaklar!

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2018.08.10 19:10 - Son Güncellenme: 2018.08.10 19:18 - Büşra Dikilitaş
A