Babasının 2 kardeşini öldürdüğü genç, dehşet dolu o günü anlattı

Babasının 2 kardeşini öldürdüğü genç, dehşet dolu o günü anlattı

Üsküdar'da baba A.G'nin 2 çocuğunu öldürdüğü ve 1 çocuğunu yaraladığı olayda yaralanan Orçun Güleryüz dehşet dolu o günü anlattı. Güleryüz: "Başıma keserle vurdu. Tekme atıp kurtuldum. Anneme darp olayı olmuştu, şikayetçi olmuştu. Biz geri çektirdik keşke çektirmeseydik" dedi.

2017.08.10 14:55 - Son Güncellenme: 2017.08.10 15:13 - Güncel
A
Babasının 2 kardeşini öldürdüğü genç, dehşet dolu o günü anlattı
01:45 Babasının 2 kardeşini öldürdüğü genç, dehşet dolu o günü anlattı

İLGİLİ VİDEO

Babasının 2 kardeşini öldürdüğü genç, dehşet dolu o günü anlattı

İstanbul'un Üsküdar ilçesi Yavuztürk Mahallesi'nde bıçakla iki çocuğunu öldürüp bir çocuğunu da yaralayan A.G.'nin yaralanan oğlu 22 yaşındaki Orçun Güleryüz konuştu. Babasının cinnet getirdiği sabah, evlerinde yaşanan dehşet dolu dakikaları anlatan genç, babasının başına keserle vurduğunu kurtulmak için babasına tekme attığını söyledi. Yan odadaki ağabeyine bakmak için odaya girdiğinde ise ağabeyinin yorganın altındaki cansız bedenini gördüğünü ifade etti. Annesinin daha önce babasından şikayetçi olduğunu ifade eden genç: "Biz geri çektirdik keşke çektirmeseydik" dedi.

"YORGANI KALDIRDIM ÖLMÜŞTÜ ZATEN O HER YERİ DELİK DEŞİKTİ"

Olaydan önceki gece hiç bir şey olmadığını ifade eden Orçun Güleryüz: "Gece bir şey yoktu, sabah oldu uyuyorduk. İlk önce ağabeyimi bıçaklamış sonra keserle kafasını darp etmiş. Biz ağabeyimle aynı odada yatıyorduk. Diğer ağabeyim Onur ile babam aynı odada yatıyordu. Bizde Ahmet ağabeyimle ikimiz yatıyorduk. Ona bir şey yaparken ben hiç duymadım. Ona yapmış üstünü örtmüş, sonra bana yaptı başıma keserle vurdu. Hiç bir şey yoktu akşam da baya konuştuk, iyiydi. Uyurken direkt keserle vurdu, tekme falan attım, iteledim öyle kaçtım. Sonra babamın yanında yatan ağabeyim geldi diğer odadan "baba ne yapıyorsun" demeye kalmadan bu sefer ona vurdu, o yere yığıldı. Bende diğer ağabeyimi kaldırayım dedim bize yardım etsin diye yorganı kaldırdım ölmüştü zaten o her yeri delik deşikti"dedi.

"ŞİKAYETÇİ OLMUŞTU, BİZ GERİ ÇEKTİRDİK KEŞKE ÇEKTİRMESEYDİK"

Evden çıkar çıkmaz komşulara koştuğunu dile getiren Güleryüz: "Diğer abimin yanına gittim yardım edeyim diye bir tane vurdum peşime geldi. Bende bahçeden dışarı kaçtım. Komşulara falan haber verdim, ambulansı aradılar, geldiler. Abimler orda vefaat etti, ben yaralı çıktım. Anneme darp olayı olmuştu, şikayetçi olmuştu. Biz geri çektirdik keşke çektirmeseydik" dedi.

Öte yandan polisteki sorgusunda suçunu itiraf eden A.G. emniyetteki sorgusunun ardından mahkemeye sevk edildi. A.G. emniyetten çıkarken basın mensuplarına gözyaşları içinde "Pişmanım" dedi.

Öte yandan babalarının öldürdüğü Ahmet Güleryüz ve Onur Güleryüz'ün cenazesi bugün öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Nişantepe Mezarlığı'nda toprağa verildi. Gençlerin yakınları ise basın mensuplarının camide görüntü alınmasına izin vermedi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2017.08.10 14:55 - Son Güncellenme: 2017.08.10 15:13 - Aysın Komitgan
A