Baba ile oğuldan kanlı pusu! 8 ay sonra...

Baba ile oğuldan kanlı pusu! 8 ay sonra...

Ankara Pursaklar'da baba ve oğlu tarafından kurulan kanlı pusuda bir kişi, eşi ve arkadaşının gözü önünde cinayet kurban gitti. Cinayet zanlılarının öldürülen Kadir K.'nın eşiyle akraba oldukları, olaydan bir süre önce aralarında bıçaklı saldırı olayının gerçekleştiği, bu olayın ardında da aralarında husumet oluştuğu öğrenildi.

2018.07.30 14:22 - Son Güncellenme: 2018.07.30 14:45 - Güncel
A
Baba ile oğuldan kanlı pusu! 8 ay sonra...

Olay, geçtiğimiz yıl kasım ayında Pursaklar Turgut Özal Bulvarı'nda meydana geldi. Kadir K., eşi ve arkadaşı Ahmet Ç. bulunduğu 34 plakalı araçta seyir halindeyken telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Telefon görüşmesinde karşısındaki kişiyle bir bankanın önünde buluşmak için randevulaşan Kadir K. burada araç içinde kısa bir süre görüşme gerçekleştirdi.

Bu sırada 06 plakalı beyaz bir araç içerisinde yer alan şüpheliler Kadir K., eşi ve arkadaşlarının bulunduğu araca doğru yanaşarak aracı yaylım ateşine tuttu. Bulundukları araca yaylım ateş sırasında olay yerinden uzaklaşmak için gaza basan Kadir K. araç seyir halindeyken hayatını kaybederken, eşi ve arkadaşı kendilerine isabet eden kurşunların ardından yaralandı. Araç kontrolsüz şekilde seyir halinde gitmeye devam ederken, bu sırada yoldaki bir başka araca çarparken, kazanın etkisiyle çarptığı araç da takla attı.

CİNAYET ZANLILARININ DAMADI ÇIKTI

Olayın hemen ardından yapılan çalışmalarda olayın failleri Hüsnü B. ile Fahrettin Ç.'nin gözaltına alındığı bildirildi. Bu arada cinayet zanlısı baba ile oğlunun cinayeti önceden planladıkları, öldürdüğü Kadir K.'nın eşi Hazal K.'yla da akraba oldukları ortaya çıktı.

YAKALANMAMAK İÇİN HİÇBİR ELEKTRONİK MALZEME KULLANMAMIŞ

Yapılan yedi aylık çalışma sonucunda olayın bir numaralı faillerinden olduğu belirlenen Vahdet B. saklandığı adrese yapılan şafak operasyonuyla gözaltına alındı. Zanlının evinde yapılan aramalarda uyuşturucu madde, silah, silaha ait çok sayıda mermi ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen yaklaşık 9 bin lira para ele geçirildi. Gözaltına zanlının ayrıca ev içinde uyuşturucu madde yetiştirdiği de belirlendi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.07.30 14:22 - Son Güncellenme: 2018.07.30 14:45 - Kübra Coşar-pasif
A