Aydın'dan Bursa'daki otopark tahsisine tepki geldi!

Aydın'dan Bursa'daki otopark tahsisine tepki geldi!

Bursa'da Demokrasi Meydanı'nın bir bölümü kapatılarak AKP'ye otopark olarak tahsis edildi. Uygulamaya MHP Bursa Osmangazi Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Cemil Aydın'dan tepki geldi.

2017.12.06 16:48 - Son Güncellenme: 2017.12.06 16:54 - Bursa Bölge
A
Aydın'dan Bursa'daki otopark tahsisine tepki geldi!

Otopark tahsisini kamuoyu gündemine taşıyan MHP Bursa Osmangazi Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Cemil Aydın yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Fiziki özeliklerinden dolayı epey tartışma konusu olan Demokrasi Meydanı'nın bir bölümünün kapatılarak AKP İl Başkanlığı'na otopark olarak tahsis edilmesini doğru bulmadığımızı ifade ediyoruz. MHP Osmangazi Belediye Meclis Grubu olarak kamulaştırma marifetiyle meydanın büyütülmesi konusunda teklifimizi ısrarla gündemde tutarken, kamu adına tanzim edilen meydanın amacının dışında kullandırılmasını ve zaten kötü olan estetiğin daha da bozulmasını Osmangazi ve Bursa halkının takdirine bırakıyoruz."

Aydın'ın açıklamalarından sonra gözler Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a çevrildi. Dündar'ın sözkonusu otopark tahsisiyle ilgili nasıl bir açıklama yapacağı kamuoyunda merakla bekleniyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.12.06 16:48 - Son Güncellenme: 2017.12.06 16:54 - Yaman Kaya
A