Ayça Varlıer: 'Evlenecek adam yok'

Ayça Varlıer: 'Evlenecek adam yok'

40 yaşında olmasına rağmen hiç evlenmediği için genç gösterdiğini söyleyen Ayça Varlıer, "Doğru insan karşıma çıkmadı. Evlenecek adam yok" dedi

2017.11.14 08:42 - Son Güncellenme: 2017.11.14 08:42 - Magazin
A
Ayça Varlıer: 'Evlenecek adam yok'

'Kalk Gidelim' dizisiyle ekrana dönecek olan Ayça Varlıer, 'Hadi Be' programının konuğu oldu. İlk defa komedi projesinde olacağını söyleyen oyuncu, "12 yıldır hep dram tarzı dizilerde oynadım. O yüzden böyle bir projede olmaktan dolayı heyecan ve mutluluk duyuyorum. Çünkü çok özlediğim bir tarz" dedi. Hayranlarından gelen 'Genç gösteriyorsun' yorumuna 40 yaşındaki Varlıer, "Ailece böyleyiz. Ablam da yaşını göstermez. Annemle babam da çok fit. Bir de evlenmedim ve çocuk yapmadım. Belki onun da bir etkisi vardır" diye konuştu.

"Neden evlenmediniz?" sorusuna oyuncu, "Adam yok. Yani doğru insan karşıma çıkmadı. Evlenmek istedim ama o kişiyle olmadı. Bir de işine çok aşık bir insanım. Babamla annem de hiçbir zaman gelip 'Evlen kızım, torun istiyoruz' demedi. İki tane kedim var, mutluyum" açıklamasını yaptı.

'Boyumla barışığım'

1.75 boyunda olan Varlıer, "Boyumla barışığım. Topuklu ayakkabı giydiğim zaman haliyle göğe doğru çıkabiliyorum. Bazıları, 'Boyun zaten uzun, o kadar topuklu giymene gerek yok' diyor. Uzun topuklu ayakkabılarla, kendimi güzel hissediyorum" dedi.

6 aydır daha iyi

Ayça Varlıer, "Son altı aydır her geçen gün kendimi daha da güzel hissetmeye başladım" dedi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2017.11.14 08:42 - Son Güncellenme: 2017.11.14 08:42 - Gülcan Tekin
A