'Aslı Gibidir'in çekimleri başladı

'Aslı Gibidir'in çekimleri başladı

Yapımcılığını Hann'nın, yönetmenliğini Ali Yorgancıoğlu'nun üstlendiği, senaristliğini ise Evren Erdoğan, Ayşe Balıbey, Bener Karaçor'un yaptığı 'Aslı Gibidir' filminin çekimleri başladı.

2018.09.27 15:50 - Son Güncellenme: 2018.09.27 15:50 - Medya - HABER MERKEZİ
A
'Aslı Gibidir'in çekimleri başladı

Uzun bir ön hazırlık döneminin ardından 5 Ekim Cuma günü motor demeye hazırlanan filmin çekimleri, İstanbul'un farklı semlerinde yapılacak ve dört hafta sürecek.

Hann'nın yeni projesi 'Aslı Gibidir'in başrol oyuncusu Aslı İnandık'a, özel stilist Ceylan Atınç tarafından imaj çalışması yapıldı. 

Aslı Gibidir filmi, zengin oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Filmde Aslı İnandık, Nazlı Tosunoğlu, Tuna Orhan, Ahmet Olgun Sünear, Toygan Avanoğlu, Enis Arıkan, Seda Türkmen, Uraz Kaygılaroğlu, Melis Kaygılaroğlu, Berkay Tulumbacı, Aslı Turanlı ve Tuğçe Karabayır gibi birçok başarılı oyuncu birlikte yer alıyor.

Aslı İnandık, 8 ayrı karakteri birden canlandırdığı filminde, sinemaseverleri bol bol güldürmeye ve eğlendirmeye hazırlanıyor. Duygularını dile getiren İnandık, "Benim için konservatuar sahnesinde başlayan bir rüyaydı oyunculuk, sonra çocukluğumdan beri gözlemlediğim tipleri karakterler haline getirdim ve minik telefon ekranlarına konuk oldum beni sevip, takip eden insanların. 'Aslı Gibidir', bir konservatuar sahnesiyle başlıyor şimdi. Bu defa kocaman bir ekranda beyaz perdede buluşacak karakterim seyirciyle. Bu benim için tarifi olmayan bir mutluluk, şimdi heyecanla sete çıkmayı bekliyorum" dedi.

CGV dağıtımındaki 'Aslı Gibidir' kış aylarında sevenleriyle buluşacak.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2018.09.27 15:50 - Son Güncellenme: 2018.09.27 15:50 - HABER MERKEZİ
A