Aslan'ın ilk hedefi stoper

Aslan'ın ilk hedefi stoper

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Valencia maçından sonra stoper transferi istedi

2018.07.23 09:54 - Son Güncellenme: 2018.07.23 10:00 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Aslan'ın ilk hedefi stoper

Hazırlık maçlarındaki defans hataları sonrasında Fatih Terim transferde bir numaraya "stoper"i yazdı.

Tecrübeli teknik adam yöneticilerle görüşerek Denayer yeniden kiralanamazsa, Schalke'ye dönen Benedik Höwedes, Monaco'da durumu netleşmeyen Kamil Glik ve Dortmund'un sezon öncesi kampına katılan Ömer Toprak'tan birinin işinin acilen bitirilmesini istedi.

Schalke Sportif Direktörü Christian Heidel, "Yeni bir takım bulana kadar bizimle çalışması kadar normal bir durum yok" sözlerini kullandı. Höwedes'in Çin kampına götürülmeyeceğini açıkladı.

Dortmund'un Juventus'tan Mattia Caladria için teklif yapmasından sonra Ömer Toprak'ın da menajeri aracılığıyla kendisine takım aramaya başladığı da iddia edildi.

Aslan'ın öncelikli hedefi olan Denayer konusunda ise iyi haberler gelmiyor. Manchester City ile yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Belçikalı stoper konusunda Hocası Guardiola konuştu. İspanyol Teknik Direktör, "Denayer sağ ayaklı ama solda da oynayabiliyor. Güzel şeyler görüyorum" dedi. City'nin kampı 25 Temmuz'da sona erecek. Eğer 23 yaşındaki futbolcu takımda tutulursa, Galatasaray açısından kiralama seçeneği açılmamak üzere kapanacak. Yine de Denayer'in gönderilme ihtimali bulunuyor. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.07.23 09:54 - Son Güncellenme: 2018.07.23 10:00 - HABER MERKEZİ
A