Arsenal, Atletico, Bayern ve Monaco...

Arsenal, Atletico, Bayern ve Monaco...

Trabzonspor, sezona 50. yılında şampiyonluk parolasıyla girse de beklediği sonuçları alamadı ve inişli çıkışlı performans sergiledi.

2017.11.12 17:52 - Son Güncellenme: 2017.11.12 17:52 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Arsenal, Atletico, Bayern ve Monaco...

Ancak genç yetenekleri Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür, sergiledikleri performansla Avrupa'nın dikkatini çekti.

Gazete Habertürk'ten Haluk Ayyıldız'ın haberine göre Arsenal, Atletico Madrid, Bayern Münih ve Monaco gibi devlerden iki yetenek için toplam 30 milyon Euro'luk teklif yapıldığı öğrenildi.

Takım olarak zor günler geçirse de Trabzonspor'un son dönemdeki en büyük tesellisi altyapıdan çıkan iki yetenek; Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür.. Bordo-Mavili formayı düzenli bir şekilde giymeye başlayan iki genç oyuncu, sergiledikleri performansla Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı. 

Arsenal, Atletico Madrid, Bayern Münih ve son olarak Fransa'nın köklü kulübü Monaco'nun Karadeniz ekibinin kapısını çaldığı ifade edildi.

Bu 4 kulüpten Bordo-Mavililer'e toplam 30 milyon Euro'luk bir teklif yapıldığı öğrenildi. Trabzonspor yönetimi ise şimdilik temkinli davranıyor.

ÇALIMBAY İZİN VERMEDİ
Yazıcı ve Ömür'in değerinin daha da artmasını bekleyen başkan Muharrem Usta'nın devre arası için yapılan bu teklifleri kabul etmedi.

Son yıllarda gençlere ciddi yatırım yapan Monaco'yla sezon sonu masaya oturulacağı öğrenildi.

Teknik patron Rıza Çalımbay'ın "Yusuf ve Abdülkadir bana sezona sonuna kadar lazım" demesi üzerine yönetimin böyle bir karar aldığı ifade edilirken, her iki oyuncunun da Trabzonspor'dan ayrılmak istemedikleri belirtildi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2017.11.12 17:52 - Son Güncellenme: 2017.11.12 17:52 - HABER MERKEZİ
A