Arda Turan'ın hastanede silahla ateş ettiği iddia edildi

Arda Turan'ın hastanede silahla ateş ettiği iddia edildi

Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında yaşananların perde arkası ortaya çıktı. Gazeteci Emrullah Erdinç'in haberine göre; Arda Turan, Berkay ile kavga etikten sonra ünlü şarkıcının bulunduğu hastaneye gittiği ve elindeki silahla ateş etti.

2018.10.11 16:25 - Son Güncellenme: 2018.10.11 17:55 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Arda Turan'ın hastanede silahla ateş ettiği iddia edildi

Medipol Başakşehir forması giyen Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında yaşanan kavganın perde arakasındaki detaylar ortaya çıktı.

Kanal D Haber'den Emrullah Erdinç, yaşanan olayın arkasındaki gelişmeleri anlattı:

"EĞER KARIN BURADA OLMASAYDI BEN SANA NE YAPIYORDUM"

"Arda Turan'ın Berkay'ın eşi Özlem Şahin'e sözlü tacizde bulunmasının ardından sokakta kavga başlıyor. Berkay Şahin'in burnu kırılıyor. Görgü tanıklarının anlattıklarına göre kavga geçmişe dayanıyor. Caner Erkin ile Arda Turan'ın arasındaki yakınlık nedeniyle ikili arasında geçmişe dayanan bir olay olduğu da ifade ediliyor. Arda Turan'ın, "Eğer karın burada olmasaydı bak ben sana ne yapıyordum" sözü üzerine Berkay, Arda'yı sokağa çağırıyor ve ilk kavga sokakta yaşanıyor.

 "HASTANEDE SİLAH 1 EL ATEŞ EDİYOR"

Berkay Şahin'in burnu kırıldıktan sonra hastaneye kaldırılıyor. Arda Turan ve beraberindeki arkadaşları sinirlerini alamamış bir şekilde hastaneye gidiyor. Kamera görüntülerinde Arda Turan hastane içerisinde Berkay'ın bulunduğu yere gidiyor ve arbede yaşanıyor. Arda Turan'ın elinde silah olduğu görülüyor ve silah 1 el patlıyor. Mermi çekirdeği polisler tarafından emniyete alındı ve inceleme başlatıldı. Arda'nın elinde tuttuğu silahı polise teslim etmesi gerekiyor. Silahın ruhsatlı mı ruhsatsız mı olduğu anlaşılmalı."

"ARDA TURAN YÜZDE 100 CEZA ALACAK"

Arda Turan hakkında 2 suçtan dolayı soruşturma yapılacak. Arda, silah nedeniyle yüzde 100 ceza alacak. Bugün veya yarın Arda'nın ifadesi alınacak.

15 YILA KADAR HAPİS CEZASI ALABİLİR

İstanbul Barosu'na üye avukat Alper Sarıca, şarkıcı Berkay ile olan kavgası ile gündeme gelen Arda Turan'ın 5 yıldan 15 yıl 6 aya varan sürelerde hapis cezası alabileceğini açıkladı. Olay yeri kamera kayıtları ile yaşananların net olarak ortaya konulabileceğini aktaran Av Sarıca, "Hakkındaki iddialar doğruysa Arda Turan cezaevine girebilir" dedi.

Av. Sarıca konuya ilişkin değerlendirmesinde şunları kaydetti:

*Arda Turan'ın bir eğlence mekânında şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'in koluna dokunarak kulağına eğilip "Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın" demesi olayda fiziksel temas bulunduğundan Türk Ceza Kanunu.'nun (TCK) 102/1-2. cümlesi uyarınca sarkıntılık suretiyle cinsel saldırı suçunu oluşturur ve 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezasını gerektirir. Bu suçun soruşturulması ve kovuşturulması mağdurun yani Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'in şikayette bulunmasına bağlıdır.

*Arda Turan'ın bu olayın akabinde yumruk atarak Berkay'ı burnunda kemik kırığı oluşturacak şekilde darp etmesi kırığın hayat fonksiyonlarına etkisine göre TCK.'nın 86/1 ve 87/3 maddeleri uyarınca 1 yıl 6 aydan 4 yıl 6 aya kadar cezalandırılmasını gerektiriyor. Yine Arda'nın eylemi sonucu Berkay'ın duyularından birinin işlevinin sürekli zayıflaması veya yüzünde sabit iz oluşması halinde verilecek cezanın 1 kat arttırılacağı kanunda düzenlenmiştir.

SİLAH RUHSATSIZ ÇIKARSA CEZA ARTAR

*Arda Turan'ın silahla hastanede ateş etmesi iddiası doğru ise; bu eylem 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezasını gerektiren genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması suçunu oluşturur. Turan'ın olayda kullandığı iddia edilen silahın ruhsatsız olduğu ortaya çıkarsa ayrıca 6136 sayılı Kanunun 13. maddesine göre hakkında 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılacaktır.

Ünlü futbolcu hakkında yapılacak soruşturmada toplanacak deliller; özellikle olayın meydana geldiği yerlerin kamera kayıtları) olayı aydınlatacaktır diye düşünüyorum."

Şarkıcı Berkay'ın karısına asılan Arda Turan'ın, ınstagram skandalları

İLGİLİ GALERİ

Şarkıcı Berkay'ın karısına asılan Arda Turan'ın, ınstagram skandalları

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.10.11 16:25 - Son Güncellenme: 2018.10.11 17:55 - HABER MERKEZİ
A