Arda Turan'dan veda mesajı

Arda Turan'dan veda mesajı

İspanya Birinci Futbol Ligi ekibi Barcelona'dan Medipol Başakşehir'e kiralanan Arda Turan, kulübe, takım arkadaşlarına ve taraftarlarına veda etti.

2018.01.13 18:41 - Son Güncellenme: 2018.01.13 19:25 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Arda Turan'dan veda mesajı

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan açıklama yapan 30 yaşındaki  futbolcu, "Hiçbir hayal sihir ile gerçeğe dönüşmez bu hayatta. Bir hayalperest  olarak, bunun cesaret, kararlılık ve emek gerektirdiğini iyi bilirim. Günün  birinde Barcelona takımının formasını giymek, en çılgın hayallerimden biriydi. Ve  bu hayalimi gerçekleştirdiğim için son nefesime kadar kendimle gurur duyacağım.  Ama şimdi veda zamanı. En azından bir süreliğine." ifadelerini kullandı.

Katalan kulübüne ve takım arkadaşlarına da seslenen Arda Turan,  şunları kaydetti:

"Sahada ve saha dışında her anın tadını çıkarmamı sağlayan takım  arkadaşlarım, sizlerle aynı takımın parçası olmak büyük bir ayrıcalıktı. Camp  Nou'da adımı haykıran Barcelona sevdalıları, sizin için mücadele etme imkanı  bulduğum her bir fırsat benim için çok kıymetliydi.

Sadece benim değil, sayısız Türk çocuğunun rüyasını gerçekleştiren  kulübüm, bilmenizi isterim ki ruhumun bir yerinde hala bir gülümseme saklı. O  gülümsemeyi bulmam için ülkeme dönmeme izin verdiniz, minnettarım."

 Arda Turan, paylaşımını "Yeniden o çok sevdiğiniz adama dönüşmek için  ne gerekiyorsa yapacağım. Aramızdaki mesafenin ise hiçbir önemi yok, birlikte  yaşadığımız anılar sonsuza dek kalbimde olacak. Gücüme güç katacak, yolumu  aydınlatacak." ifadeleriyle bitirdi.

ARTA TURAN İSTANBUL'DA

Medipol Başakşehir'in anlaşmaya vardığı Arda Turan İstanbul'a geldi.

Barcelona'dan Medipol Başakşehir'e transfer olan Arda Turan akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda kısa bir açıklama yapan Turan, "Bu fırsatı verdikleri için Başakşehir'e teşekkür ederim. Uzun vadede başarıları olmak için geldim. Umarım güzel başarılara, şampiyonluğa beraber ulaşırız" dedi.

Konuşmasının ardından Turan, kendisini bekleyen araca binerek havaalanından ayrıldı.

POLİS İLE TARAFTAR ARASINDA ARBEDE

Arda Turan'ı Atatürk Havalimanı'nda çok sayıda taraftar karşıladı. Havaalanı dışında polis ile taraftar arasında arbede yaşandı. Çıkan arbede sonrası polis taraftarı sakinleştirerek, olayların büyümesi önledi. Çıkan olaylarda bir taraftar baygınlık geçirdi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.01.13 18:41 - Son Güncellenme: 2018.01.13 19:25 - HABER MERKEZİ
A