Arda Turan'a FETÖ soruşturması

Arda Turan'a FETÖ soruşturması

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Medipol Başakşehirli futbolcu Arda Turan'ın FETÖ ile bağlantısının olup olmadığını inceleyeceği ortaya çıktı.

2018.10.18 08:10 - Son Güncellenme: 2018.10.18 09:12 - Güncel
A
Arda Turan'a FETÖ soruşturması
03:06 Arda Turan'ın hastanedeki görüntüleri ortaya çıktı

İLGİLİ VİDEO

Arda Turan'ın hastanedeki görüntüleri ortaya çıktı

Vatan gazetesinden Elif Altın'ın haberine göre, aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Okan Buruk ve Bülent Korkmaz hakkında 'FETÖ terör örgütüne üye olmak', 'Örgüte üye olmamakla birlikte bilerek ve isteyerek yardım etmek' iddiasıyla soruşturma yürütüldüğü öğrenildi.

Futbolcuların örgütle bağlantılarının olup olmadığının araştırıldığı ifade edilen haberde, "Soruşturmayı yürüten savcılık, futbolcuların ifadelerinin alınıp alınmayacağına karar verecek" dendi.

Haberde futbolculara ilişkin soruşturma dosyalarının ayrı ayrı yürütüldüğü bildirildi.

Daha önce eski futbolcular Bekir İrtegün, Uğur Boral, Zafer Biryol, Ersin Güreler, İsmail Şengül, eski milli kaleci Ömer Çatkıç hakkında 'silahlı terör örgütü üyeliği' suçundan 22,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

Önceki gün görülen duruşmada sanıklar ifadelerinde aralarında Emre Belözoğlu'nun da bulunduğu birçok futbolcunun ismini vermişti.

Başakşehirli futbolcu Arda'nın, şarkıcı Berkay'la yaşadığı kavgadan dolayı 12.5 yıl hapsi isteniyor. Kulübü de 2.5 milyon lira ceza kesmişti.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.10.18 08:10 - Son Güncellenme: 2018.10.18 09:12 - Kübra Coşar-pasif
A