AÖF sonuçları bugün açıklanacak mı?

AÖF sonuçları bugün açıklanacak mı?

Açık Öğretim (AÖF) sınav sonuçları için öğrencilerin heyecanlı bekleyişi sürüyor. Geçtiğimiz günlerde soru ve cevapları yayımlanan AÖF final dönemi sınavının sonuçlarını bekleyen izleyiciler, internette "AÖF sonuçları" aramasını arttırdı. Peki AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

2018.01.22 09:51 - Son Güncellenme: 2018.01.22 09:51 - Eğitim - HABER MERKEZİ
A
AÖF sonuçları bugün açıklanacak mı?

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'nde okuyan binlerce öğrenci, 13-14 Ocak 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen AÖF final dönemi sınavlaı sonrasında sonuçlar için bekleyişe geçti. Sonuçları heyecanla bekleyen öğrenciler, bir yandan da internet üzerinde "AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak?" aramasını yapıyor.

AÖF sonuçları için resmi bir tarih bilgisi paylaşılmadı. Sonuçların sınavın ardından geçen 15 günlük süre içinde açıklanması bekleniyor. Bu da bu ay sonuna doğru olan zaman dilimini işaret ediyor.

AÖF SORU VE CEVAPLARI YAYIMLANDI

Gerçekleştirilen final sınavı sonrasında soru ve cevapları bekleyen öğrenciler için AÖF soru ve cevapları geçtiğimiz günlerde erişime açıldı. Öğrenciler AÖF sistemine giriş yaparak sınav soru ve cevaplarını görüntüleyebiliyor.

AÖF sistemine giriş yapmak için öğrencilerin T.C. Kimlik Numarası ve giriş şifresine sahip olması gerekmektedir. Bu iki bilgiyi doğru giren öğrenciler, AÖF sistemine girişini tamamlar. Böylece soru ve cevaplar da görüntülenir.

SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

Diğer Eğitim Haberleri için tıklayın


2018.01.22 09:51 - Son Güncellenme: 2018.01.22 09:51 - HABER MERKEZİ
A