Antalyaspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamladı

Antalyaspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamladı

ANTALYASPOR, pazar günü deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yaptığı antrenmanla tamamladı.

2017.08.11 21:42 - Son Güncellenme: 2017.08.11 21:42 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Antalyaspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamladı

Süper Lig'in ilk haftasında Antalyaspor, pazar günü deplasmanda, geçen sezonun şampiyonu Beşiktaş ile karşılaşacak. Ligde üst sıralarda yer almayı ve Avrupa kupalarına katılmak isteyen Antalyaspor, Beşiktaş seyircisinin tribünde yer almayacağı maçta puan kazanmayı hedefliyor. Kırmızı beyazlılar, Beşiktaş maçının hazırlıklarını Atilla Konuk Tesisleri'nde yaptığı akşam antrenmanıyla tamamladı. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetimindeki idman, koşu ve ısınmayla başladı. Top kapma ve pas çalışmasının ardından Çalımbay futbolcularına taktik oyun ve sınırlı alanda maç yaptırdı. Antrenman hücum ve savunma oyuncularının iki gruba ayrılıp, taktik çalışmasıyla sona erdi.

Rıza Çalımbay futbolcularından topa sahip olmalarını ve mücadele etmelerini istedi. Başta takım kaptanı Eto'o olmak üzere futbolcuların hırslı olduğu gözlendi. Menez'in takımdan ayrı fizyoterapist gözetiminde çalıştığı antrenmana Drole ile Deniz sakatlığı nedeniyle katılmadı. Antalyaspor'un son transferi Djourou da izinli olduğu için antrenmanda yer almadı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2017.08.11 21:42 - Son Güncellenme: 2017.08.11 21:42 - HABER MERKEZİ
A