Antalya'yı hortum vurdu

Antalya'yı hortum vurdu

Antalya'nın Finike-Kumluca sahil karayolunda oluşan hortumda 13 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Kemer'de ise içerisinde 20 yaşında Buse Acar'ın ve Ayfer Acar'ın olduğu otomobil hortum nedeni ile Ağla Deresine uçtu. Vatandaşların müdahalesi ile anne araçtan çıkarıldı. 20 yaşında Buse Acar ise gözlerden kayboldu.

2019.01.24 14:56 - Son Güncellenme: 2019.01.24 17:05 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Antalya'yı hortum vurdu
01:39 Antalya'da hortum paniği

İLGİLİ VİDEO

Antalya'da hortum paniği

Antalya'nın Kumluca ve Finike ilçelerinde oluşan hortumlar, yerleşim yerleri ile tarım ve sera alanlarına zarar verdi.

Kumluca ilçesine bağlı Kum Mahallesi'nde saat 13.30 sıralarında denizde başlayan hortum, Narenciye Mahallesi'ne kadar, yaklaşık 5 kilometre karada ilerledikten sonra kayboldu.

Kumluca Belediye Başkanı Yusuf Göven, 13 yaşında bir çocuğun öldüğünü, 10 kişinin yaralandığını açıkladı.

Bölgedeki bazı yerleşim yerleri, tarım ve sera alanlarının zarar gördüğü belirtildi. Hortum nedeniyle Kumluca Belediyesi Karatepe Spor Tesisleri'nin çatısı uçtu. Antalya- Kumluca karayolu, uçan çatı parçaları nedeniyle ulaşıma kapandı. Bölgeye Kumluca Belediyesi, itfaiye, 112 ve elektrik dağıtım şirketi ekipleri yönlendirildi.

Finike ilçesinde de yaklaşık 15 dakikalık dolu yağışının ardından hortum oluştu. Sahilkent Mahallesi'nden denizde başlayan hortum, karada bir süre ilerledikten sonra kayboldu. Hortumun bölgedeki tarım alanlarında ve yerleşim yerlerinde zarara yol açtığı kaydedildi.

Kumluca ilçesine bağlı Kum Mahallesi'nde saat 13.30 sıralarında denizde başlayan hortum, Narenciye Mahallesi'ne kadar, yaklaşık 5 kilometre karada ilerledikten sonra kayboldu.

NTV yayınına katılan Kumluca Belediye Başkanı Yusuf Göven, 13 yaşında bir çocuğun öldüğünü, 8 kişinin yaralandığını açıkladı.

Bölgedeki bazı yerleşim yerleri, tarım ve sera alanlarının zarar gördüğü belirtildi. Hortum nedeniyle Kumluca Belediyesi Karatepe Spor Tesisleri'nin çatısı uçtu.

Antalya- Kumluca karayolu, uçan çatı parçaları nedeniyle ulaşıma kapandı. Bölgeye Kumluca Belediyesi, itfaiye, 112 ve elektrik dağıtım şirketi ekipleri yönlendirildi.

 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2019.01.24 14:56 - Son Güncellenme: 2019.01.24 17:05 - HABER MERKEZİ
A