Ankara'da uzman çavuş kaza sonucu şehit düştü

Ankara'da uzman çavuş kaza sonucu şehit düştü

Ankara'nın Polatlı ilçesinde tatbikat sırasında 31 yaşındaki Uzman Çavuş Nihat Akcalı zırhlı aracın altında kalarak şehit oldu. Akcalı'nın acı haberi Burdur'daki ailesine verildi.

2019.04.26 15:09 - Son Güncellenme: 2019.04.26 18:12 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Ankara'da uzman çavuş kaza sonucu şehit düştü

Ankara'nın Polatlı ilçesinde tatbikat sırasında zırhlı aracın altında kalarak şehit olan Uzman Çavuş Nihat Akcalı'nın Burdur'daki baba ocağına acı haber ulaştı.

Topçu Uzman Çavuş Nihat Akcalı (31), Polatlı Topçu ve Füze Okulu Komutanlığındaki tatbikat sırasında zırhlı aracın hareket etmesi sonucu tekerleğinin altında kaldı.

Silah arkadaşlarına müdahalesine rağmen kurtarılamayan Akcalı'nın Burdur'un merkeze bağlı Kayaaltı köyündeki baba ocağına giden askeri yetkililer, aileye acı haberi verdi.

Şehidin naaşının, Ankara Adli Tıp Kurumunda yapılacak otopsi sonrası memleketine gönderileceği öğrenildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama geldi

İşte MSB'den yapılan açıklama;

Polatlı Topçu ve Füze Okul Komutanlığında icra edilen tatbikat esnasında meydana gelen kaza sonucu bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allahtan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.

 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2019.04.26 15:09 - Son Güncellenme: 2019.04.26 18:12 - HABER MERKEZİ
A