Ankara'da korkutan yangın

Ankara'da korkutan yangın

Ankara'da dört katlı bir apartmanın otoparkında çıkan yangın, paniğe neden oldu. Dairelerinde mahsur kalan vatandaşlar itfaiye ekiplerince kurtarılırken, dumandan etkilenen 10 kişi ayakta tedavi edildi.

2018.12.07 07:50 - Son Güncellenme: 2018.12.07 07:50 - Güncel
A
Ankara'da korkutan yangın

Alınan bilgilere göre, Keçiören ilçesi Basınevleri Mahallesi Gülgün Sokak'ta dört katlı aparmanın otoparkındaki 06 FMC 44 plakalı lüks otomobilde gece yarısı yangın çıktı. Dakikalar içinde büyüyen alevler, aracın yanındaki 06 T 0207 plakalı ticari taksiye sıçradı. Alevler içinde kalan 2 otomobilde ufak çaplı patlamalar meydana geldi. Patlama seslerini duyan apartman sakinleri, panik içinde binayı terk ederken üst katlarda yaşayan vatandaşlar, yoğun duman nedeniyle balkonlarında mahsur kaldı. 

İhbar üzerine adrese çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye erleri, yangını söndürmek için adeta zamana karşı yarıştı. Ekipler, bir yandan yangına müdahale ederken, bir yandan da apartmanda mahsur kalanları kurtarmak için uğraş verdi. Balkonlarında kurtarılmayı bekleyen apartman sakinleri, itfaiye merdiveni yardımıyla aşağı indirildi. Sokak üzerinde toplanan vatandaşlar ise ekiplerin çalışmasını endişe dolu gözlerle izledi. 112 Acil Servis ekipleri, dumandan etkilendiği belirlenen 10 kişiye ambulansta ilk yardım müdahalesinde bulundu. İtfaiye erlerinin yaklaşık bir saatlik çalışması sonucu yangın kontrol altına alınırken, araçlar kullanılamaz hale geldi. 

Polis ve itfaiye yetkilileri yangın hakkında inceleme başlattı. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.12.07 07:50 - Son Güncellenme: 2018.12.07 07:50 - Ali Yaşar
A